dinsdag 9 april 2013

John Frieda for the win !

Den John is uitgekomen met een nieuwe lijn. Nee nee, niet die John, wel John Frieda. Onlangs werd de lijn haarverzorgingsproducten voor volumineus haar volledig vernieuwd en in een nieuw jasje gestoken ! Een van de blikvangers voor mij was de 'fine to full blowout spray'. Ik was al fan van de originele 'Thickening blow dry lotion' van den John, absoluut onmisbaar in mijn routine ! En nu ben ik nog happier met deze nieuwe aanwinst.
De flacon komt in een mooi kartonnen doosje, een beetje overbodig voor mij en het is papierverspillend, maar goed. Op het doosje staan 2 foto's van een dame met slap haar en eentje met een volumineuze hairdo. Het effect is niet gelogen, dat kan ik jullie al vertellen. 
De spray werkt heel handig en sprayt gelukkig niet alle kanten uit. Een druk op de sprayknop en er komt net genoeg spray uit. Ik spray meestal een keer of drie, vier. Dat is genoeg om mij al van een serieuze kop haar te voorzien. Er zit geen bepaalde geur aan het product, wat ik wel goed vind. Niets vervelender dan producten die té sterk ruiken. 


Je kan het product zowel op nat als droog haar gebruiken. Ik doe het meestal op nat haar en ga dan aan de slag met de haardroger. Maar, de spray kan evengoed op droog haar gebruikt worden, het effect is net zo goed. Erg handig als je met een slappe hairdo uit bed bent gestapt en geen zin hebt om nog in de douche te gaan. Ff sprayen, de haardroger bovenhalen en je kan er weer tegen ! Het is ook echt bedoeld om te brushen. Dit staat ook zo op de verpakking. Als je dit niet gebruikt in combinatie met de de haardroger ga je vermoedelijk plakkerig haar hebben. 


Sinds ik deze heb is mijn Thickening Blow Dry Lotion onaangeraakt gebleven. Deze is stukken beter, al zijn ze allebei echt wel aan te raden. 

Voor de dames in België die al enige tijd op zoek waren naar de Blow Dry Lotion, nu weten we waarom deze niet meer te verkrijgen was in het Kruidvat/Di, de nieuwe verpakking kwam er aan ! Nu kunnen we terug naar hartelust onze John Frieda haarproducten shoppen !

De Fine to Full Blow-out spray van John Frieda is te koop bij het Kruidvat of Di en kost ongeveer 8 euro.

xoxo
E.

13 opmerkingen:

 1. Oh, volume en de wanhopige zoektocht ernaar :-D Ik kan nog steeds mijn eigen haar niet brushen dus dit is misschien geen goed idee maar dan moet ik de eerste variant maar eens gaan proberen!

  <3

  BeantwoordenVerwijderen
 2. De eerste zin was echt muhaha!! Zalig!!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Oh, ik heb die Blow Dry Lotion, maar die jij hebt, klinkt wel beter! Must try it!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik heb de ganse lijn ook net gereviewed en ik ben er echt heel tevreden van!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Nice ! Daar ga ik zeker eens naar kijken want ik vond de originele al erg fijn.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Klinkt fijn. Had deze zelf bijna gekocht, maar eigenlijk föhn ik me haar de laatste tijd nooit meer...

  BeantwoordenVerwijderen
 7. KLinkt goed! Ik heb de oude ook, en deze nieuwe staat in de kast, maar heb hem nog niet geprobeerd! Ga er dan toch maar al eens aan beginnen ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Aha thanks! Ik was namelijk al fan van de vorige en die is nu op

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Sounds nice! Zou ik is moeten proberen... de blow dry lotion vond ik al erg fijn!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Daar ben ik blij om. Eindelijk is de volumelijn terug, goed gedaan John Frieda :)!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Klinkt als een musthave voor fijn haar :-)

  BeantwoordenVerwijderen