woensdag 10 april 2013

Sephora Supreme Cleansing Oil

Dat de Sephora Nederland verlaat weten jullie ontgetwijfeld al. Dat is uiteraard heel erg jammer, al heb ik daar persoonlijk geen last van want ik ga gewoon gezellig Sephora shoppen in Rijsel !
Een paar weken geleden ging ik er shoppen met mijn mama en zus en ik stond te trappelen om nog eens naar Sephora te gaan. Het was alweer een eeuwigheid geleden. Ik had er vanalles in mijn handen, Naked 2, de Oz palettes, Nars en Bobbi Brown. En toch was er niets die genoeg mijn aandacht trok om het mee te nemen. Het was precies mijn dag niet. Mijn oog viel uiteindelijk op het schap met eigen-merk producten van Sephora en ik besloot dat ik nog niet genoeg reinigers had en dus mocht deze Supreme Cleansing Oil mee !De flacon viel meteen op met zn groene kleur en met een pompje kan je nooit missen he ! Olie is very hot en hip tegenwoordig in beautyblogland, dus waarom je gezicht er niet mee reinigen ? 
Er komt niet overdreven veel olie uit één pompje, 2 pompjes zijn bijgevolg aan te raden. Het is geen olie die alle kanten uit druipt, wat ik alleen maar kan toejuichen. Stevige materie it is ! 
Er zit niet echt een geur aan, maar jullie weten al dat ik niet goed ben in geuren thuisbrengen. Het doet mij lichtjes denken aan groene thee, als ik dan toch iets moet zeggen. 


Ik warm de olie eventjes op in mijn handen en daarna breng ik het aan op mijn gezicht. Goed inwrijven en daarna spoelen met lauwwarm water. Mijn gezichtsmake-up wordt hiermee erg goed gereinigd en ik heb achteraf niet het gevoel dat ik nog eens met een afzonderlijke reiniger moet reinigen. Alleen oogmake-up wordt niet goed verwijderd. Oogschaduw wel, mascara en oogpotlood helaas niet. Als het dat maar is. De olie spoelt goed af en mijn huid voelt achteraf heel zacht aan. 

Ik voorspel dat dit mijn nieuwe favoriete reiniger zal worden ! En voor de prijs moet je het ook niet laten, 9 eurootjes ladies !

xoxo
E.
8 opmerkingen:

 1. Klinkt goed ! Ik vind reinigingsolies erg fijn om te gebruiken.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Interessant. Momenteel gebruik ik de olie van Dermalogica, net iets duurder dus ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Aww man, I'd love to be in a Sephora! I've always wanted to try their magic nail polish remover, and some of the new eyeshadows look good as well. Glad to hear you like this cleansing oil so much! It's a good deal!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Interesting! Ik wil ook nog eens naar de Sephora, hoop dit jaar nog eens naar Rijsel te geraken :-)

  <3

  BeantwoordenVerwijderen
 5. verdorie, ik heb hier gisteren nog naar gezocht en in Maastricht waren al die cleansers in pompjes al op :( helaas pindakaas

  BeantwoordenVerwijderen
 6. I wil het zeker proberen! Nu nog enkel een sephora winkel vinden :)


  Monica Harmony's Blog

  BeantwoordenVerwijderen