zondag 21 april 2013

Shoplog : fashion

De afgelopen twee weken had ik echt nood aan wat nieuwe kleren, want nee ik heb echt nog niet genoeg kleren (ahem) en dus ging het 1 x richting de Zara en 1x richting Brugge !


Mijn eerste stop, de Zara, was op een woensdagmiddag tijdens mijn lunchpauze. Ik heb het geluk heel dicht bij de winkelstraten in Oostende te werken. Vijf minuutjes op de fiets en ik ben er ! Hoewel ik een groot fan ben van de Zara, vind ik er niet altijd mijn 'goesting'. Deze keer ging ik met acht stuks de paskamer in en ze pasten toch wel niet allemaal zeker ! Mijn portemonnee begon meteen te huilen. 
Uiteindelijk heb ik het bij vijf stuks gehouden. De rest haal ik wel een volgende keer.


Als eerste item kocht ik een klassieke zwarte tulip skirt. Ik had deze gezien op een blog en moést hem gewoon hebben ! Zwart mag dan misschien niet zo zomers zijn, gecombineerd met een fleurige top of een leuk paar pumps kan het wel vind ik. Plus het staat wel classy op het werk. 


Een eenvoudige ecru t-shirt met een gouden biesje. Ideaal om tijdens warme dagen te dragen. Over het algemeen ben ik geen zo'n t-shirt fan, doe mij maar een blouse. Maar goed, deze kon ik niet laten liggen.



Mijn favoriete stuk is deze lichtroze blouse met precies een armband van kraaltjes aan de mouwen. Ik was er meteen verliefd op !
Als laatste nog twee basics die bij het nemen van deze foto's al in de was lagen. Ik kocht nog een eenvoudige witte blouse en een beige lange cardigan met patches op de ellebogen. Zo'n cardigan komt altijd van pas. 

Tijdens het weekend ging het met het Lief naar Brugge en hoewel ik niet zo in de stemming was om te shoppen, vond ik toch drie leuke items bij één van mijn favoriete winkeltjes : Moggy's. 

Hoe cool is dit topje met de uil wel niet ! Ik moést het gewoon hebben en het was onder het goedkeurend oog van het Lief. Ook dit leuke mintgroen truitje en de beige trui met parels kon ik niet laten liggen. Veel truitjes misschien maar het is nog niet warm genoeg om in tshirtjes of blouses rond te flaneren. I like to keep it warm !



Als laatste weer iets beige (can't help it, het past nu eenmaal bij alles). Deze trui met de pareltjes op de schouder kon ik toch niet laten liggen zeker ? 

Ziezo, dat was het alweer ! Nu is het wel even gedaan met shoppen voor de rest van de maand. Gelukkig is de maand bijna voorbij ;-) !  Op mijn wishlist staan nog een nieuw paar pumps en ballerina's. En als het even kan ook een nieuwe handtas. Veeleisend, ik ?

Happy Sunday !
xoxo
E.

15 opmerkingen:

  1. Leuk geshopt ! Vooral de Zara spulletjes vind ik erg mooi.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Supermooie spulletjes! Vind je Brugge een aanrader om te winkelen? Want ik kom er wel altijd voor de voetbal maar ben nog nooit in het centrum zelf geweest :(

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ik ga eigenlijk het liefst van al in Brugge winkelen ! Je hebt er alle grote ketens dicht bij elkaar en heel wat leuke boetiekjes ook. Je moet er zeker eens tijd voor uit trekken :-) !

      Verwijderen
  3. Leuke dingen heb je geshopt, de blouse is echt zo mooi!

    BeantwoordenVerwijderen
  4. De trui met de pareltjes op de schouders is echt prachtig!

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Leuke kleren allemaal! De doorzichtige blouse met de leuke details op het einde van de mouwen heb ik toevallig laatst ook gehaald! Ik heb ook zo'n pensil rokje en is inderdaad een leuke musthave voor in iedere kast. Xx

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Leuke kleertjes! Vooral dat jurkje van de Zara!

    BeantwoordenVerwijderen
  7. zalig hé zara! ik ben er ook verzot op, ga paar keer maand piepen -, koop daarom niet altijd hoor! Heb je blouse ook vast gehad met die pareltjes aan de mouwen onderaan. topje met parels op de schouders zou ik ook kopen en ik vind zwart zeker wel kunnen in de zomer! zeker dit modeseizoen, doen!! met wit, maar zker ook met felle kleurtjes of fluo :))

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Zoveel mooie dingen, nu wil ik gaan shoppen sie ;)

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Goed gewinkeld zo te zien! Wij vrouwen hebben nooit genoeg kleding haha :D

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Zara is ook één van mijn favoriete winkels! Leuke dingen heb je gekocht :)

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Mooie dingen! Ik ben ook dol op zara en dat blousje met die 'armbanden' staat ook nog op mijn wishlist, hij was er niet meer in mijn maat in Maastricht helaas :( hopelijk kan ik hem nog ergens scoren x

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Moooooooi! Och die kraaltjesmouwen... heerlijk :-D
    En hate it when that happens, veel meenemen en dan alles dat past en ook echt alles willen :-D Van 8 naar 5, cava, je hebt het nog goed gedaan zie!

    <3

    BeantwoordenVerwijderen