zaterdag 4 mei 2013

Catrice Absolut Nude Palette

Een hele tijd terug vernieuwde Catrice een groot deel van het assortiment. Een van de nieuwe producten was een nude paletje met zes kleuren die sterk doet denken aan het Urban Decay Naked Palette. Het was steeds uitverkocht bij het Kruidvat, dus ik was niet de enige die hier zo enthousiast over was. Ondertussen heb ik het eindelijk kunnen aanschaffen en sinds enige tijd is het een grote favoriet van mij.

Het 'design' van het paletje ziet er op het eerste zicht erg goed uit. Het doosje is zwart onderaan en het deksel is transparant met de titel in wittel letters er op geprint. Het ziet er strak uit en totaal niet cheap. Er zit geen spiegeltje in maar dat is ook niet nodig.


De oogschaduwen zelf dan. Er zitten 6 kleuren in die over het algemeen allen naar de warme kant neigen. De eerste  is een mooie champagne-ish kleur die zich perfect leent voor dagdagelijks gebruik. De tweede kleur overigens ook, die een rozige parelmoerkleur is. De derde kleur is een warm licht kopergekleurd bruin. De vierde oogschaduwkleur is dan weer een heel neutrale kleur, beige met een gouden glans. De twee laatste kleuren zijn meer geschikt voor een iets zwaardere look, maar toch nog altijd erg draagbaar. De voorlaatste neigt naar een matte kleur, al zit er wel wat glans is. Het is een grijze mink-ish kleur ( als jullie begrijpen wat ik bedoel met mijn gekke omschrijving :-D). En dan de laatste kleur is een donkerbruingrijzige kleur. Mijn swatches zijn precies niet zo goed gelukt achteraf bekeken, sorry !


Het zijn allemaal erg draagbare kleuren die zich perfect lenen voor een alledaagse look. De laatste tijd gebruik ik meer dit paletje dan mijn UD Naked Palette, en dat wil al wat zeggen. De oogschaduwen zijn ook goed gepigmenteerd. Ok, toegegeven, de kleur moet misschien iets meer opgebouwd worden dan een UD oogschaduw, maar niets om over te klagen. Ook de houdbaarheid is erg goed. Aan het eind van de dag zit de oogschaduw er nog net zo mooi op als wanneer net aangebracht. 


Jullie horen het al, ik ben fan ! Stiekem hoop ik dat er, net zoals UD Naked, een tweede versie komt. Hint hint Catrice ? 


Het Catrice Absolut Nude palette is te koop bij het Kruidvat voor 4,99 eur.

xoxo
E.


11 opmerkingen:

 1. Ik vind dit echt een mooi palette :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hey Eva, I've heard great things about this one! Glad to hear you find it good! I personally prefer smaller palettes to bigger ones, so this one will actually be easier to use than Naked. Now I need to poke my nose around Catrice!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. En dat voor maar 5 euro. Ik vind dat super dat er budget producten zijn die echt goed werken!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik heb er veel goede reviews over gelezen en hij is best cheap voor de geweldige kwaliteit die je ervoor krijgt! I love it.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik vind het ook een fijn palette!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ziet er goed uit ! Heel draagbare kleuren voor een budgetprijsje :)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. ik heb al zo veel palettes met zo'n nude tinten :) anders had ik zeker ook gekocht

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ziet er idd echt goed uit!! Ik wil al zo lang the Urban decay Nude palet kopen maar dit is misschien een beter alternatief!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ik heb het een beetje gehad met dit soort natuurlijke tinten. Een beetje meer kleur graat :D

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Ik kocht dit paletje een tijdje geleden voor een vriendin, ik had zo'n pijn in mijn hart dat ik er geen voor mezelf kon meenemen. Maar helaas ik heb teveel kleurtjes oogschaduw inmiddels. Maar het ziet er wel goed uit!

  BeantwoordenVerwijderen