donderdag 15 augustus 2013

Fluffy & bouncy hair !

Ik schreef eerder al dat ik heel tevreden was over de Welle ProSeries shampoo en conditioner. Recentelijk kocht ik de variant voor volumineus haar en ik ben wederom erg tevreden !



Wat ten eerste al zo fijn is aan de Welle ProSeries is de prijs ! Je betaalt ongeveer 4,5 EUR voor een fles van 500 ml. Daar kan je wel een tijdje mee weg. Budgetvriendelijk it is ! Het zijn overigens stevige flessen die handig werken. De geur van de shampoo en conditioner is niet heel bijzonder. Gewoon een aangename geur, een beetje bloemig misschien zelfs. 

Wat met de werking ? Is mijn haar echt zo volumineus na het gebruik van deze twee ? Wel, sorry to burst your bubble, maar een giga volumineuze kop haar krijg je hier niet mee. Then again, van welke haarproducten wél ? Mijn haar voelt in ieder geval superzacht en gevoed aan en ja, mijn haar zit zeker wat voller en is meer bouncy ! Dus het werkt wel ! 


In combinatie met de L'Oréal Mythic Oil en de John Frieda Blowdry spray, heb ik een gezonde bos glanzend haar, dat fluffy en bouncy is ! Mijn haar ziet er dankzij deze nieuwe routine de laatste tijd merkelijk beter uit en het voelt gewoon heel aangenaam aan.


Wie is nog fan van de Wella ProSeries lijn ?

xoxo
E.


10 opmerkingen:

  1. Ben zelf nooit zo geneigd om naar shampoo uit de drogisterij te grijpen.. maar misschien moet ik deze dan toch eens proberen!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Onlangs zwoor ik alle 'supermarkt,drugstore'shampoo's en conditioners af omdat ze m'n haar niet het gedroomde effect gaven die ik maar blijf zoeken :-), toch overleefden er 2 'budgetshampoo's' m'n kritische opruimbeurt en eentje daarvan is deze volumeshampoo!!

    Het is zoals je zegt, in samenwerking met een eventuele volumespray werkt deze wel geweldig, ook ik ben fan! :-)

    BeantwoordenVerwijderen
  3. De Mythic Oil blijft voor mij een fijn product. De Wella heb ik ook geprobeerd en ik vond deze wel ok, geen volume zoals je zegt maar ik heb sowieso fijn haar.

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Ik ben nooit zo'n fan van dit merk geweest, omdat er veel te veel SLS en dat soort troep in zit :( Mijn haar wordt er echt niet blij van. Maar spray van John Frieda wil ik al heel lang proberen!

    BeantwoordenVerwijderen
  5. ik heb eigenlijk nog nooit een shampoo gehad van Wella :)

    BeantwoordenVerwijderen
  6. De Wella producten vind ik ook erg fijn maar de Mythic oil is echt een favoriet. Ik heb er al wat flesjes van versleten :)

    BeantwoordenVerwijderen
  7. I've never tried this! The only volumizing product I own (and works well) is a Redken mousse. I always get a MANE with that!

    BeantwoordenVerwijderen
  8. De Wella producten nog niet geprobeerd maar de andere 2 (john frieda en mythical oil) zijn ook dikke vette favorieten!

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Jij hebt me fan gemaakt van de Wella producten. Door een review te lezen een dikke tijd geleden, maakte je me zo warm dat ik meteen het Kruidvat in stormde! :)

    BeantwoordenVerwijderen