zondag 11 augustus 2013

The wishlist

Het leuke aan wishlists is dat je er altijd andere dingen op kan plaatsen. Zo wil ik op dit ogenblik helemaal andere dingen dan hetgeen ik jullie op mn vorige wishlist toonde. I admit, de Louboutins staan er wel nog altijd op ;-). Deze maal echter geen kleren of schoenen, wel accessoires en één handtas. No matter what, always have a handbag on the wishlist !

Als eerste, en terzelfdertijd het meest dure item : De Louis Vuitton châle monogram in de kleur Verone. Sinds ik deze heb gezien krijg ik hem niet meer uit mn hoofd. De kleur, de vorm, de grootte.. I LOVE IT ! En helemaal tijdloos dus het is basically een investering voor het leven, nietwaar ?  
Het enige 'nadeel', de prijs is 385 EUR, help ! Maar toch, ik ga een happy camper zijn als ik deze aan mn garderobe kan toevoegen. Het tweede item is de befaamde Moschino riem. Gegeerd onder menig fashionista's en ook yours truly krijgt hem niet meer uit haar hoofd. Ooh de combinaties die ik hiermee kan maken zijn eindeloos ! En het staat ook gewoon superstylish. Mijn vriend vind het maar niets, maar wat weet die daar nu van ;-) ?
Deze kost 220 EUR, ook niet goedkoop. Gelukkig zijn er op ebay en consoorten regelmatig betaalbare tweedehandsjes te vinden. Ik speur dan ook geduldig het net af tot ik eentje vind aan een betaalbare prijs. 


Last but certainly not least, eentje die jullie ook al op mn vorige wishlist konden terugvinden : de Michael Kors Selma bag in het zwart. Deze wil ik nog steeds super graag. Ik heb al 2 jaar geen nieuwe handtas meer gekocht en voor deze winter mag ik mezelf wel eens verwennen he ! Deze komt er zeker binnenkort aan. Eerst moet mn portemonnee mn tripje naar Londen overleven ;-) ! De MK Selma bag kost 360 EUR.

Have a happy Sunday - ik spring nu op de moto met het Lief en cruise naar Brugge !

xoxo
E.

11 opmerkingen:

 1. Mooie items! En als je al 2 jaar geen handtas gekocht hebt, verdien je zeker en vast de Selma ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Mooie stukken die je lang kan houden! De sjaal lijkt me zalig, trouwens, zo lekker groot en zacht.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik vind de Moschino riem zo vet he! Oh my, die zou ik graag ook nog willen hebben, gewoon omdat het zo awesome is. Ook houd ik van de bag, so gorgeous!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. idd leuke dingen for life! de sjaal van LV vind ik ook super, maar dan liefst wel met logo erop. als je er zoveel voor betaald, mag je wel zien dat het een van LV is ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Leuke dingen! Is altijd zo vervelend als je dingen heel graag wilt maar zoveel geld kosten! Misschien kun je om de zoveel tijd een bepaald bedrag wegleggen en als je dan nog iets te kort komt vragen of je ouders nog iets willen bijdragen? Hihi zo probeer ik het altijd te doen :)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Al twee jaar geen handtas meer gekocht? Bon, dan heb je wel een nieuw exemplaar verdient!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Die moschino riemen hadden mensen op de middelbare school altijd (in het nep neem ik aan dan) dus een goede knock off moet te vinden zijn. En die Selma tas... thanks a lot, weer wishlist materiaal :p

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Die tas is zo verschrikkelijk mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. die sjaal heb ik ook al een jaar lang op mijn wishlist, wat een beauty!

  BeantwoordenVerwijderen