dinsdag 6 augustus 2013

Catrice lipsticksIk kan er niet aan doen, Catrice is en blijft mijn favoriet drugstoremerk. Ik kom dan ook regelmatig wel eens met wat nieuws thuis ervan. Een hele tijd terug was er weer een actie bij het Kruidvat en ik kon het dan ook niet laten om twee nieuwe lipsticks mee te brengen.


De eerste is een basic nude kleurtje met de toepasselijke naam 'Hey Nude'. En het is voor de verandering geen "ik-heb-geen-lippen-kleurtje', maar wel een zachte kleur met een roze ondertoon. Als ik donkere oogmake-up op heb, grijp ik altijd terug naar deze. Je kan ook zien dat ik hem best wel al vaak heb gebruikt. 


De tweede lipstick heet 'Glamourize Me'. Ik noem het framboospaars, want daar doet het mij aan denken. (Kleuren omschrijven is echt niet mijn sterkste kant.) De lipstick heeft een paarse ondertoon, een lichte metallic finish en er zitten heel kleine glittertjes in. Deze gebruik ik iets minder vaak maar ik vind het wel een leuke toevoeging aan mijn stash. En voor de 3,5 die de Catrice lipsticks kosten kan je nu niet bepaald sukkelen he !


Wie is er nog fan ?

xoxo
E.


17 opmerkingen:

 1. ik heb er ook twee :) een nude en een roze

  BeantwoordenVerwijderen
 2. ahh leukk! ik heb die hey nude ook!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Die rood-paarse kleur is wel leuk!
  Ik ben ook fan van de Catrice lipsticks :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik ben nog op zoek naar een mooi nude kleurtje, ik ga volgende keer zeker nog eens kijken bij de catrice-lipsticks :)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. I wasn't sure about Hey Nude when I saw it, but after seeing your swatch I know you're right! It's not a nude that is too nude! I tried a Catrice lipstick a while ago, and I was pretty amazed as well!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wauw, damn.. They look good! Ik houd wel van die lichte lipsticks, ze geven je lipsticks gewoon een verfrissende tint.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik heb er ook een aantal en ben ook echt fan!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ik heb 'the nuder the better' en 'frozen rose', ook 2 hele fijne. En ik vind catrice ook altijd aantrekkelijker dan essence

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ik koop er eigenlijk niet vaak iets van, maar zie altijd wel mooie producten bij u!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Ik heb een aantal Catrice lipsticks en vind ze erg fijn!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Voor die prijs kan je het inderdaad niet laten, zeker als ze dan nog goed zijn ook!

  BeantwoordenVerwijderen