maandag 16 september 2013

Shoplog London

Hello lieve lezers ! 

Ik ben sinds gisteren terug uit Rhodos. Terwijl ik mijn vakantiefoto's uitzoek, hebben jullie nog een shoplogje van mijn weekendje Londen tegemoet. Ik had vooraf een kleine wishlist gemaakt. Aangezien ik graag nog een nieuwe tas wil voor de winter had ik een vooropgesteld budget waar ik min of meer binnen ben gebleven. Maar goed, wat kocht ik nu allemaal ?


In de Westfield Shopping Mall (Shepherd’s bush) kocht ik bij River Island een geel jurkje en een zwarte cross-body bag. Zo eentje kon ik wel nog gebruiken om mee te nemen op reis + ik had nog niet zo eentje liggen en dat is wel handiger dan zo’n zware tas die aan mn schouder hangt te bengelen. Ook het geel jurkje was een slimme aankoop, perfect voor de herfst + winter. Ik heb mezelf opgelegd om wat meer kleur te kopen voor de winter en dit jurkje past daar perfect binnen met zwarte laarzen of pumps onder !



De selectie bij Dorothy Perkins was wat teleurstellend, maar het was dan ook geen zo’n grote winkel. Ik kocht er dit leuk crèmekleurig shirtje met wat wat steentjes op. Perfect om te gaan werken en kan het hele jaar door gedragen worden. Jawel, er is over nagedacht !

Ondertussen maakten we ook een stop bij Superdrug, Boots, Kate Spade, Mac, Inglot, Next, Folie Folies … Noem maar op ! Mijn koopdrang was echter beperkt (ik kan het zelf nog altijd niet geloven ...).


Op zaterdag kocht ik in een leuk winkeltje in Covent Garden, Joy heet het, deze leuke hemdjurk met uiltjes van het merk Louche. Eveneens perfect voor de herfst + in de winter met een souspull er onder. Een hemdjurk had ik nog niet en ook met de print ben ik uit mn comfortzone gestapt. Ik had bijna nog een leuk blauw jurkje mee maar ik vond het net iets te duur voor wat het maar was. Ondertussen ben ik nog altijd blij dat ik het niet mee heb gedaan, ook al stond het me goed. Het merk Louche zie ik tegenwoordig ook al vaker opduiken in België. Ze hebben superleuke dingen want ook mn vriendin nam er 4 stuks van mee naar huis. Joy heeft een webshop die ik vermoedelijk wel nog zal bezoeken.



Een stop bij de Victoria’s Secret was natuurlijk ook obligatoir ! Vier verdiepingen met lingerie en toch vond ik er niet meteen mijn goesting. De bh’s die ik echt mooi vond waren behoorlijk duur en de goedkopere items spraken me niet meteen aan. Uitendelijk nam ik 5 onderbroekies voor 20 pond mee, een koopje als je het mij vraagt ! En ik kon het niet laten, ik nam ook nog drie bodylotions mee. Can’t help it, they smell soooo good !



Op zondag maakten we nog een quick stop bij de Superdrug, waar ik het Sleek Face Form palette in 'Fair' mee nam. Ik had bijna ook nog de Rose Gold blush mee maar die bleek, na een vergelijking, ook in het palette te zitten. Twee vliegen in 1 klap dus ! En ook de Real Techniques Expert Face Brush ging mee naar huis.

Ziezo, dat was het ! Dat valt best wel mee, toch ?
Ik kijk er al naar uit om nog eens terug te gaan !

Xoxo

E.

11 opmerkingen:

  1. Valt inderdaad best mee! Ik wil zeker nog eens terug (al kan mijn budget dat nu even niet aan haha).

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wauw, Valt zeer goed mee! :D Ik zou het niet kunnen :D

    BeantwoordenVerwijderen
  3. amai, je hebt je goed kunnen inhouden :)

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Mooi geshopt ! En je bent inderdaad nog erg braaf geweest :)

    BeantwoordenVerwijderen
  5. You found a lot of pretty stuff! The bag and the Sleek palette in particular look like they've got real potential :)

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Oh wat is dat witte blousje leuk!

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Leuke aankopen! De kwast heb ik ook en daar ben ik super blij mee. En ik kocht vorig jaar ook enkel de onderbroekjes bij de VS en veel body producten :D.

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Dat valt zeker mee! Ik moet dringend eens RT brushes aan mijn collectie toevoegen dus ik moet ook dringend naar Londen, haha :-D

    <3

    BeantwoordenVerwijderen
  9. nice shopping! mooi topje in beige met kralenkraagje!

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Ik boekte vandaag een dagje Londen in november. Ahh, can't wait... Waar ligt de Victoria Secret? Op Oxfortstreet? Ik ben er nog nooit binnen geweest.

    BeantwoordenVerwijderen