donderdag 23 juni 2011

Pink Flamingo on my lips !

Deze week kocht ik een paar kledingstukken in de H&M en aan de kassa lag er een grote doos met allemaal lipglossjes. Ze kostten maar 0,95 euro dus ik nam eentje mee. Voor minder dan een euro kan je nu eenmaal niet sukkelen he.Het is een echte bubblegumsnoepjesroze kleur en hij heet Pink Flamingo. Op de lippen is ie eerder licht rozig met a whole lot of glitters. Ik ben echt wel gek van de kleur eigenlijk ! 


Ik moet zeggen, deze lipgloss heeft mij aangenaam verrast. Je zou denken, voor 95 cent mag je niet veel verwachten, maar dat is echt al een van de betere zelfs die ik al heb gehad. Ondertussen heb ik hem nog maar een paar dagen in mijn bezit maar het staat nu al vast dat dit iets is om opnieuw te kopen !


Hij blijft lang zitten, overleeft zelfs een paar drankjes en zelfs dan blijft ie toch nog altijd een mini beetje plakken. Met andere woorden, dit is een echte longlasting lipgloss, lekker sticky met een mooie kleur. 
Ook de verpakking is leuk ! De paarse zebrastrepen vind ik wel een leuke touch hebben ! 

Het borsteltje brengt ook enorm fijn aan, er komt geen geklieder aan te pas.


Kortom, een echte aanrader. Ik zag in de bak aan de kassa nog een donkerroze kleur liggen maar verder heb ik niet meer goed gekeken. Vermoedelijk zullen er wel nog wat kleuren bestaan.

Sowieso ben ik wel enthousiast over H&M make up. Een zestal jaar geleden kocht ik eens in Antwerpen een oogschaduwpaletje van h&m en die is echt van goeie kwaliteit, hoewel ik hem nu eigenlijk niet zo vaak meer gebruik. *note to self, meer het h&m paletje gebruiken*.

Ik kocht ook al eens andere glossjes van h&m, die zaten in een tube en hadden een ingebouwd kwastjes, die bracht minder fijn aan maar het waren ook leuke glossjes en ze waren er in heel wat kleuren.
Jammer genoeg wordt de h&m make up niet overal verkocht, ik heb het enkel nog maar in Antwerpen gezien. Tegenwoordig vind je in heel wat winkels al eens een paar glossjes, zoals ik deze week ;-) en handcrème heb ik ook al zien liggen, maar daar moeten we het voorlopig mee doen. Hopelijk komt daar ooit eens verandering in ! 
3 opmerkingen: