maandag 6 februari 2012

Clinique Turnaround ConcentrateTegenwoordig ben ik helemaal into skincare. Je mag op dat vlak dan ook zeker meer posts verwachten de komende tijd !
Onlangs kocht ik het Turnaround Concentrate van Clinique. Die zou moeten zorgen voor een ' radiant complexion'. Nu ik 24 ben geworden, is het tijd om serieus aan skincare te beginnen denken en daar hoort ook een serum bij. Voor wie er niet mee vertrouwd is : een serum breng je aan na je gezichtsreiniging maar voor je moisturizer en is bedoeld om een diepere werking te bieden dan de hydratatie waar een moisturizer voor zorgt. 
Het serum heeft niet echt een geur, is wit van kleur en smeert gemakkelijk uit. Ik breng een héél klein beetje aan op mijn gezicht en smeer het goed uit. Het trekt quasi meteen in. Dat is handig, zo kan je meteen moisturizer aanbrengen en hoef je niet te wachten.
De flacon is handig met een pompje. Beter dan een gat waar je het door moet gieten, verspilling gegarandeerd anders ! 
Werkt het ? Dat vind ik moeilijk om te zeggen. Ik smeer het netjes elke ochtend en avond op mijn gezicht. De werking is puur bedoeld om voor een radiant glow te zorgen , het zorgt niet voor een vermindering van fijne lijntjes, vermindering van roodheid enzoverder enzovoort.
 Straaalt mijn huid nu echt ? Ja, toch wel. Mijn huid ziet er egaler uit en er zit zeker wel een glow in. Niet overdreven maar dat komt op dit ogenblik denk ik door het weer een beetje.
Zou ik het opnieuw kopen ? Waarschijnlijk. Dit is mijn eerste kennismaking met een serum dus misschien zoek ik wel eens uit wat er nog allemaal te vinden is op de markt serum-gewijs maar deze is alvast een prima begin.
Nu, je kan pas écht beslissen als je een product opnieuw gaat kopen eenmaal het op is en je het effectief mist in je routine. Dan ben je zeker dat het werkt voor jou.
Anywaays, prima product dus zeker de moeite om eens uit te proberen.

Het Clinique turnaround concentrate is te koop bij IPXL voor 47 euro.

Hebben jullie een favoriet serum of aanraders ? 

xoxo !

9 opmerkingen:

 1. Nog nooit een serum gebruikt.. klinkt best goed maar de prijs is toch vrij hoog..
  Ik geef trouwens liever mijn geld uit aan make up dan aan skincare (hoewel het eigenlijk omgekeerd zou moeten!) Shame on me!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Dit serum heb ik nog nooit gebruikt, maar ik gebruik wel serums, vooral van Estée Lauder. Idealist en Idealist Illuminator voor 's morgens en Advanced Night Repair voor 's avonds. Van andere merken heb ik ook serums, ik denk dat ik wel kan zeggen dat ik fan ben :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Er is enorm veel beters te vinden dan deze ondermaatste/overprijsde versie van een exfoliërend serum. Het is gewoon maar een hydraterende creme met salicylzuur in dat, de bovenste huidlaag die toch dood is, losweekt en verwijdert. Daarmee dat je zo een 'frissere' huid krijgt na een tijdje. Er zit ook mica & titanium dioxide in en deze zijn de fysieke glitters die je ook een 'glow' geven, maar niets bijdragen aan de gezondheid van de huid.
  Deze voelt misschien wel leuk, maar je betaalt veel teveel voor wat ze erin gestoken hebben aan waarde. Je kan beter krijgen voor minder geld :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik heb deze ook, maar eigelijk nog niet zo heel veel gebruikt. Ik gebruik nu vaak een serum van Biotherm, maar moet deze misschien ook nog eens terug uit de kast halen!
  Ik ben alvast fan van Clinique, de meeste producten die ik voor het eerst gebruik, behoren echt tot mijn favorieten!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. lijkt mij fijn! ik hou sowieso van serums, heerlijk!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik heb een serum van NuBo waar ik erg tevreden van ben !

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Hij ziet er chic uit zeg, prachtig! Een eyecatcher op je make-uptafel. Ik ben een fan van serums, zoals je zegt, je weet niet of het nou echt voedt of werkt, pas zodra je het mist in je routine. :)

  BeantwoordenVerwijderen