dinsdag 6 maart 2012

Favorieten februari 2012

I know I know, het is ondertussen al 6 maart, maar dat kan de pret niet drukken. Without further ado : mijn favorieten van de afgelopen maand !



Eerst some haircare. De twee producten van Schwarzkopf reviewde ik nog niet zo lang geleden. Het zijn absolute musthaves geworden voor mijn haarverzorgingsroutine. Het andere serum is van Organix, dit kocht ik in de Verenigde Staten. Volgens mij wordt dit niet in Europa verkocht ( correct me if I'm wrong). Voluit heet dit de Brazilian Keratin Therapy. Dit zou moeten zorgen voor mooi, fuss-free, stijl haar. En oh boy, it does its job very well ! Ik ga hem missen als ie op is.



Met stip op nummer 1 is de Clarins Baume Beauté Eclair. Man, dit is goddelijk spul. Mijn gezicht ziet er zoveel stralender uit, mijn make-up blijft langer zitten en zelfs wanneer ik helemaal verwaaid ben, blijk ik er nog altijd meer dan ok uit te zien, wat niet het geval is met andere primers. Seriously, go buy this stuff !
In de verstuiver zit mac fix +. Ik kocht onlangs een flesje maar liet het natuurlijk uit mijn handen vallen met als gevolg dat het spritzer ding kapot was. Dus ik goot het in een reisverstuiver die ik bij het Kruidvat haalde. Aanvankelijk begreep ik niet wat hier zo fantastisch aan was, maar nu ben ik toch ook verkocht !
De L'Oréal foundation zat ook vorige maand bij mijn favorieten, het blijft een van de betere van dit moment, net als de Clinique Redness Solutions moisturizer.
Als laatste de Estée Lauder Pore Minimizer. Dit is een luxe sample van het bekende serum, ik doe er echt al tijden mee en herontdekte het onlangs. Ook dit is een heerlijk product.  Maakt mijn gezicht babysoft !

En wat zijn jullie favorieten van de afgelopen maand ?

xoxo !

13 opmerkingen:

  1. Goh de maanden vliegen voorbij he! leuke favorietjes, ik gebruik mijn fix+ ook nog steeds graag

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Leuke producten :). Ik heb de beauty balm ook, maar nooit gedacht om het als primer te gebruiken, ga ik eens proberen :).

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Die producten van Organix wil ik ook al zo lang eens uitproberen! Leuke favorieten trouwens.. Die Clarins ga ik toch dringend in huis moeten halen hoor!

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Leuke favorieten. Gliss Kur is een erg goed merk!
    Liefs

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Ze verkopen Organix wel bij een drogist bij mij in de buurt, maar er zullen in NL ongetwijfeld meer verkooppunten zijn.
    Heb zelf shampoo voor gekleurd haar laatst nog gehad, maar vond hem echt verschrikkelijk.... maar express snel opgemaakt :P

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Haha, ook problemen met je spray van de Fix+? Ik ben dol op de Idealist, ben hem onlangs zelf ook weer beginnen gebruiken.

    BeantwoordenVerwijderen
  7. YES! De fixeerspray is echt incredible, in het begin wist ik ook niet wat ik er mee moest, maar nu ben ik echt helemaal in de wolken met het product. Zodra je met producten kan trouwen, word de fixeerspray mijn aanstaande man!

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Ik begin echt wel benieuwd te worden naar die baume van Clarins !

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Die Keratin werkt fantastisch! Ik heb zelf producten van Paul Mitchell met Keratin en ik zie/voel het resultaat!

    BeantwoordenVerwijderen
  10. mijn favoriet van deze maand is toch wel het catrice concealer palette :)

    BeantwoordenVerwijderen
  11. De Baume Beauté vind ik zelf ook een erg fijn product.

    BeantwoordenVerwijderen
  12. De Brazilian Keratin Serum heb ik zelf ook en het ruikt zoooo lekker! Wanneer ik het in mn haar heb vraagt iedereen wat voor geur ik op heb :) xoxo

    BeantwoordenVerwijderen
  13. Ik ben zo benieuwd naar de beauty flash balm die staat al eeuwen op mijn wishlist.

    BeantwoordenVerwijderen