dinsdag 17 april 2012

Personal
Hier ben ik weer na een paar dagjes afwezigheid. Jullie waren mij waarschijnlijk alweer beu na al die reisverslagjes van Rome, haha !  Nee nee, ik was een paar dagjes naar de Ardennen in het weekend en had niet veel tijd en zin om blogposts te schrijven. Ik zat namelijk al een paar weken niet zo lekker in mijn vel betreffende mijn relatie. Dit weekend heb ik er dan ook een punt achter gezet en hoewel het nog maar een paar dagen geleden is, voel ik me alweer beter. Soms is het gewoon tijd om er mee te stoppen, dat is beter dan elkaar vast te houden terwijl het niet meer werkt. De aandachtige lezer onder jullie zal misschien nog herinneren dat ik in september al een blogpostje schreef over mijn vriend die het had uitgemaakt. Dat was al de tweede keer vorig jaar. Ik had toen beloofd een update te geven maar die is er nooit gekomen. Waarschijnlijk omdat ik er gewoon helemaal niet meer van overtuigd was dat wij echt nog bij elkaar pasten. Ik verdien dat niet, iemand die mij twee keer op een half jaar dumpt omdat hij niet over zijn gevoelens kan of wil praten. En ik verdien het al helemaal niet dat iemand er gewoon niét kan zijn voor mij wanneer ik het eens moeilijk heb. Daar kan ik gewoon geen toekomst mee bouwen, no matter how much I love him. Teveel is teveel, nietwaar.

Vandaag geen review, geen beauty, daar heb ik de laatste dagen niet veel inspiratie voor gehad.In de plaats toon ik jullie mijn favoriete prentjes en quotes die ik heb verzameld de afgelopen tijd. Ik snuister graag rond op weheartit.com en de mooiste plaatjes sla ik op. Wanneer er eens een dood momentje is, blader ik er graag eens door. En dat wil ik vandaag delen met jullie. 
So, here goes, enjoy & ... be inspired !


Vinden jullie dit eens leuk zo'n inspirational - post ?

xoxo !

19 opmerkingen:

 1. Ook eens leuk als post! Je hebt trouwens gelijk hoor.. je verdient inderdaad beter dan dat. Als het niet meer goed aanvoelt, kan je het beter achter je laten. Het bewijs dat je een goede beslissing nam is het feit dat je je alweer wat beter voelt ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Mooie quotes, inderdaad inspirerend! Vervelend dat het zo moest lopen, maar je hebt gelijk! Waarom zou je op iemand gaan bouwen, waar je niet op kan bouwen? Dan hoort het niet zo te zijn, gelukkig voel je je wel beter en ben je blij met de keuze die je hebt gemaakt. Gooood job! :D

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuk om te lezen die quotes. En knap van je dat je de knoop hebt doorgehakt, dat is niet altijd gemakkelijk.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Oh Eva! Ik had het niet door. Maar goed dat je een beslissing hebt gemaakt, beter dan blijven ronddobberen he.
  Prachtige quotes, en super artikel!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Nooit leuk nieuws om te lezen natuurlijk maar het is misschien wel een last die van je schouders afvalt. Goed dat je blij bent met de keuze die je hebt gemaakt, dat zegt al veel. En inderdaad, je verdient niet iemand die jou niet hetzelfde teruggeeft. Voor de rest vind ik zo'n inspirational artikel leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een fijne teksten! Ik vind het jammer van je relatie maar je hebt gelijk, werkt het niet dan kan je er beter mee stoppen. Een nieuwe deur zal opengaan en je zal veel gelukkiger worden!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. er zitten echt leuke tussen :)

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Een heel leuk artikel! Jammer dat de relatie niet werkt...maar beter dat je de keuze hebt gemaakt want energie steken in iets die maar van éen kant komt is verspilling van je leven...

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Mooie foto's en leuke teksten!!
  jammer van je relatie, maar denk idd ook dat je de beste keuze gemaakt hebt! Je kan niet blijven hangen in een relatie die niet werkt, dat verdien je niet!
  Nu kan je beginnen met het opbouwen van je toekomst!
  Maar toch, dikke knuffel, and should when you need someone to talk!! xx ♥

  BeantwoordenVerwijderen
 10. oei wat jammer van je ex... snap zulke mensen echt niet. helemaal terecht dus.
  mooie plaatjes!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. hele leuke post! leuk om te lezen=)

  BeantwoordenVerwijderen
 12. inspirerend artikel en er staan mooie quotes tussen!

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Aha, single lady! Kom maar eens naar Kortrijk, dan zetten we samen de bloemetjes buiten! Mannen zijn er in alle soorten, de vijver is groot genoeg en wanneer jij er klaar voor bent, vis je er de juiste wel uit :) Maar eerst neem je eens wat tijd voor jezelf, dat doet ook eens deugd! Beep me up , Scotty!

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Oh, wat jammer maar als het zo beter is ben ik toch blij voor je. Dan kan je fresh opnieuw beginnen!
  En de post vind ik erg leuk, er zitten hele leuke quotes bij! Bedankt om deze cuties met ons te delen! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Groot gelijk! Je verdient dat niet! leuke post met mooie quotes en foto's.
  Btw het is altijd heel leuk in Kortrijk met MsAprilFish :-))

  BeantwoordenVerwijderen