maandag 25 juni 2012

New in !




Hi guys !

Het is ondertussen alweer een weekje geleden sinds mijn laatste blogpost. Het was mij net iets te druk met mn allerlaatste examens om het bloggen er nog bij te nemen. Ik mag jullie wel met enige trots vertellen dat ik geslaagd ben voor al mijn examens. Nu hoef ik enkel nog mijn thesispresentatie te doen aan het einde van de week. Als die goed is, ben ik geslaagd en afgestudeerd ! Door het vele schoolwerk de afgelopen maanden ben ik niet vaak gaan shoppen, maar hoera voor webshops ! Vorige week bestelde ik bij NewPharma.be een aantal spulletjes en 2 dagen later stond het al voor mijn deur.




Ten eerste het befaamde Caudalie Beauty Elixir. Velen zijn hier lyrisch over. Dat moet ik natuurlijk ook eens uitproberen. Deze kostte 9 euro voor 30 ml. Niet goedkoop want het is geen zuinig product heb ik al gemerkt. Maar goed, voor 9 euro gaan we niet sukkelen.
Ten tweede het Caudalie Grape Water. Dit is een verstuiver die kan gebruikt worden als toner. Beide zijn nog in een eerste testfase maar ze zijn allebei erg fijn. De verstuiver was iets van 3 euro voor 75 ml.



Als laatste bestelde ik nog een kitje met mini's van Nuxe. Dit is net als Caudalie geen goedkoop merk, dus zo'n setje mini's is ideaal om een aantal producten uit te proberen. Dit gaat mee op reis binnen twee weken. Ik kan wel al verklappen dat de handcrème héérlijk ruikt, ben er al verslaafd aan. Deze kostte 10 euro.

Over alle producten komt uiteraard nog een uitgebreide review. Ben je zelf benieuwd, kijk dan zeker es rond op de website NewPharma.be. Dit is een online apotheek waar ze zo goed als alles hebben. De apotheek hier bij mij om de hoek heeft geen uitgebreid assortiment aan verzorgingsproducten, dus zo'n webshop komt echt van pas ! Ondertussen heb ik al een hele wishlist opgesteld met wat ik nog allemaal wil bestellen ! Voor de verzendkosten van 1,90 euro hoef je het zeker niet te laten.

Hebben jullie al eens online besteld bij een apotheek ?

xoxo !

17 opmerkingen:

  1. Zien er fijne producten uit. De verzendkosten zijn echt super laag!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wow, wist niet dat die verzendkosten zo laag waren! Ga er ook eens rondsnuffelen! :)

    BeantwoordenVerwijderen
  3. ik ga ook meteen eens kijken op de site!

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Oh amai, dat zijn nu eens voordelige verzendkosten! Zeker de moeite dan :)

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Wel handig die mini's ! Ben benieuwd naar je reviews

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Ik heb nog niet online besteld maar ik ken de online apotheek wel al :)
    Gelukkig heb ik wel een gigantische apotheek ter mijner beschikking waar ze de meeste van deze beauties wel hebben :)

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Wauw wat een leuke webshop, ik ben benieuwd hoe duur het verzenden naar NL is aangezien het een belgische webshop is! zx

    BeantwoordenVerwijderen
  8. gefeliciteerd!!!
    ah, een van mijn favo webshops :) ben heel benieuwd naar alle reviews ^^

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Leuk geshopt! Caudalie is echt een fijn merk! En dat setje van Nuxe ziet er ook fijn uit!

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Dat minisetje van Nuxe lijkt me erg fijn! Een leuke manier ook om nieuwe producten te ontdekken :)

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Proficiat met de examenresultaten, een welverdiende vakantie lijkt mij!Ik ben benieuwd wat je van de producten zal vinden.

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Yay, I see familiar products there! I know NewPharma but haven't bought anything there. Maybe I should, since it looks like there's a good discount :) Congrats for passing those exams xx

    BeantwoordenVerwijderen
  13. Proficiat! Heb je echt verdiend denk ik dan. Man die loodjes aan het einde van het jaar wegen toch altijd extreem zwaar als de zomer echt zo binnen handbereik is!
    Voor die kleine verzendkosten moet je het inderdaad niet laten. Heb al zoveel goeds gehoord over Nuxe & Caudalie de laatste tijd. Als ik nu iets nodig heb ga ik dus zeker voor iets van deze beide merken!

    Thanx voor je lieve comments altijd trouwens, ben echt altijd blij als ik een comment van jou zie :) One of my favourite readers, but shhhhtt ;-)

    Love, x

    BeantwoordenVerwijderen
  14. Wat een leuke spullen heb je gekocht, en inderdaad best wel handig die mini's en goedkoop om zo eens alles uit te proberen!
    Ik bestelde er vorige week zelf :) Maar is dan ook voor siroop, sinutab en mijn bioderma makeupremover :)

    BeantwoordenVerwijderen
  15. Leuke spulletjes heb je gekocht!

    XOXO,
    xcomemoda.blogspot.nl

    BeantwoordenVerwijderen