donderdag 14 juni 2012

Kiehl's Midnight Recovery Eye

Met mijn 24 lentes is het tegenwoordig belangrijk om een oogcrème te smeren. Ik heb enorm last van diepe blauwe kringen onder mijn ogen en een paar fijne lijntjes. Een aantal maanden terug won ik bij Eva's Beautyblog de Kiehl's Midnight Recovery Eye, thank you btw ! Het was mijn eerste Kiehl's product, de verwachtingen waren hoog gespannen. Benieuwd wat ik er van denk ?First of all : de oogcrème is bedoeld voor 's nachts, zoals de titel wel al deed vermoeden. Ik heb de oogcrème ook al 's morgens gebruikt en hij werkt even goed. Er zit misschien iets van ingrediënten in waardoor de Midnight Recovery Eye 's nachts beter werkt, I don't know. Alleszinds, overdag werkt ie net zo goed voor mij.

Persoonlijk vind ik het handig dat de crème in een tube met een klein mondje zit. Mijn andere oogcrème van Clinique zit in een potje en dat vind ik best vervelend. Soms heb ik téveel op mijn vingers en eigenlijk is het niet zo hygiënisch. +1 voor Kiehl's !  De crème is wit van kleur en zo goed als geurloos. Misschien heeft wel een typisch Kiehl's 'apotheek' geurtje, ik kan het niet goed thuisbrnegen. Eenmaal onder mijn ogen aangebracht prikt het een beetje en dat is voor mij een goed teken, dat wil zeggen dat het werkt. Voor mij althans, jij kan daar volledig anders over denken uiteraard. Bij gelijk welke oogcrème die ik al heb gebruikt merk ik telkens dat, wanneer  het een beetje prikt bij het aanbrengen, de crème goed in de fijne lijntjes gaat zitten en die ook aanpakt, I like !  De oogcrème trekt snel in en 's morgens sta ik op met een heldere blik !  Wanneer ik de Midnight Recovery Eye een tijdje niet heb gebruikt merk ik meteen het verschil. Dit product werkt goed voor mij en ik zal het zeker opnieuw kopen. 

Dus, met andere woorden : een aanrader ! Ga zeker eens langs bij Kiehl's voor een staaltje van deze heerlijke oogcrème !

De Kiehl's Midnight Recovery Eye kost 35 euro voor 15 ml. Niet goedkoop maar then again, staat er echt een prijs op het tegengaan van de ouderdom ;-)

xoxo !

18 opmerkingen:

 1. haha je hebt gelijk! Staat eigenlijk geen prijs op ;-) Lijkt me goed spul!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. leuk! ik had niet de indruk dat jij blauwe kringen had ;-) Dus het werkt! ;-p

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Idd vrij prijzig, maar zoals je zegt.. als het werkt, waarom dan niet?

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Klinkt goed! Ik heb het serum hiervan, maar de oogcrème heb ik nog nooit geprobeerd. Moet hier zeker eens een staaltje van vragen, dan!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Oh my, hij lijkt mij echt super, een fijne en enthousiaste review! Het is op zich niet echt duur, want met een oogcreme doe je toch wel langer, aangezien je maar een klein beetje nodig hebt. :D

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik wil al zo lang een product van Kiehl's!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Kiehl's is gewoon een erg fijn merk. Deze crème ken ik zelf niet, heb ook het serum gehad en dat was erg fijn.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Het serum vind ik erg fijn dus ik vermoed dat ik deze oogcrème ook graag zal gebruiken :)

  BeantwoordenVerwijderen
 9. klinkt heel goed! 's nachts werken de meeste producten beter, omdat je huid dan herstelt :)

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Ooh, leuk om te lezen dat je er zo tevreden over bent!
  Is inderdaad een heel fijn product! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Ik heb zo iets van Roc en dat moet ook "pieken". Ah, de sadist in ons moet ook gevoed worden ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Die kringen heb ik ook last van! Ik heb nu even een anatomicals oogcrème maar ik heb nog een bon van de Rituals, wie weet wordt dit de vervanging :)

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Ik kreeg zo'n staaltje bij aankoop van m'n 'gewone' Midnight Recovery en dat gaf ook wel een goeie indruk. Misschien toch maar eens aanschaffen als ik door mijn legertje oogcrèmes door ben. ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Klinkt fijn! Ik gebruik nu de Super Eyes Super Eyes van Soap&Glory, die is ook erg fijn!

  BeantwoordenVerwijderen