maandag 27 augustus 2012

Estée Lauder Pure Color Crystal Lipstick

Vandaag een item van de mama : een lipstick van Estée Lauder in de kleur Wild Orchid. Mijn trouwe lezers weten ongetwijfeld al dat Estée Lauder één van mijn favoriete merken is. Mijn Peach Paradise lipstick is een veelgebruikt item tijdens de zomermaanden en het werd eens tijd om één van mijn mama's favoriete items te reviewen.

De lipstick wordt al een tijdje gebruikt dus de verpakking kan ik jullie helaas niet meer tonen. De huls zelf ziet er, zoals altijd bij EL, heel luxueus uit. Het dopje en de huls hebben een gouden kleur. Onderaan de huls zit een gekleurd stukje, in de kleur van de lipstick. Dit is zo handig ! Niets vervelender dan alle dopjes te moeten opendraaien om te zien welke kleur je nu vast hebt. In reliëf staat het logo van EL in sierlijke letters op de huls. Onderaan de lipstick vind je een sticker met de naam en uit welke lijn deze komt. In dit geval de Crystal Shimmer lijn. Er zit ook een zoet geurtje aan de lipstick die ik niet kan thuisbrengen maar ik ruik het alleszinds graag. De geur van Chanel lipsticks vind ik bv. echt niet fijn. 


De kleur is een oud framboosroze met shimmers. De lipstick dekt betrekkelijk sheer maar kan wel mooi opgebouwd worden tot een meer dekkende kleur. Ik heb de kleur zelf nog nooit gedragen maar weet uit ervaring dat de EL lipsticks lang blijven zitten en minstens een drankje overleven. En zelfs daarna blijft de kleur nog wat achter op de lippen, als een stain zeg maar. Ik zie er natuurlijk mijn mama elke dag mee, die werkt haast nooit haar lipstick bij dus hij blijf best wel mooi zitten. Ik zou hem haast zelf ook eens gaan halen, het is zo'n leuke kleur ! Dat geldt overigens voor alle EL lipsticks, er zitten zoveel leuke kleuren tussen, het is zeker en vast de moeite om eens een kijkje te nemen.
Deze lipstick kost 23 euro en vind je in de parfumerie 

xoxo !

11 opmerkingen:

 1. Zo te zien zou ik dat ook maar al te graag op mijn lippen smeren! Lijkt me een ideaal kleurtje!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. mooi kleurtje, staat volgens mij wel bij iedereen :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Fijne lipsticks! Dit is ook een erg mooi kleurtje, goede keuze van je mama :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Oh my, gorgeous pictures! Ik zou hem ook maar al te graag op de lippen willen stiften, vind dat hij ook mooi subtiel is. Niet heftig en te erg aanwezig, gewoon een lieflijke touche!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. This looks like a very versatile and friendly color! I don't know too much about EL lipsticks yet, but you know where I stand when it comes to that new eyeshadow palette!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Heel mijn ding. Ik vind de geur van die EL lipsticks zo lekker...

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Oh my, zo leuk!! Zou ook echt een kleurtje zijn voor mij :)

  BeantwoordenVerwijderen