dinsdag 2 oktober 2012

Favorieten September 2012 + A personal update

Het jaar is aan het voorbijvliegen geloof ik. Het ene moment zat ik nog aan het zwembad in Cyprus, nu zijn we alweer onze plannen voor Oudejaar aan het bespreken. On top of that, het is oktober en ik heb nog geen werk. Het is deprimerend. Dan ben je hoogopgeleid, heb je 2 ( ja twéé) master diploma's en spelen HR's graag met je voeten ! Depressing I tell you ! Even een korte update van mijn situatie als werkzoekende. Ik begon in juli, na het afstuderen, meteen met solliciteren, onder andere voor iets wat naar mijn mening mijn droomjob was. Ergens begin augustus kreeg ik bericht van mijn 'droomjob' bij een grote Amerikaanse multinational dat men me graag wilde aanwerven. Ik moest echter nog 2 weekjes wachten op mijn contract want de persoon die mijn baas zou worden ging net in vakantie én er moest toestemming gevraagd worden aan het hoofdkantoor in de VS omwille van een aanwervingsstop. Maar dat was slechts een 'formaliteit' volgens die persoon. Geen twee, maar drie weken later krijg ik het verlossende telefoontje, echter met slecht nieuws. Het antwoord uit de VS was negatief en de directieraad in België wilde de functie dan toch intern opvullen. Bla Bla Bla. Nu, de persoon die mijn baas zou worden wilde me érg graag aanwerven en ging zijn uiterste best doen en me in de week van 10 sept opbellen. Ondertussen was ik al beginnen verder zoeken naar andere jobs maar CV's zijn helaas sneller uitgestuurd dan er wordt op gereageerd. Ik heb dan ook nog een maandje gewerkt op mijn vakantiejob om toch maar bezig te zijn. Ook hebben een paar selectiekantoren die mijn profiel zooo fantastisch vonden me ook al enige keren bezig gehouden zonder concreet resultaat. De laatste 2 weken krijg ik echter wat telefoontjes om op gesprek te gaan bij een paar bedrijven. Maar weet je wat mij zo kwaad maakt ? Dat ik ZO VAAK afgebeld word en er dan een nieuwe afspraak wordt gemaakt. Omdat men geen tijd heeft, omdat er iemand ziek is, omdat omdat omdat ... Het is niet omdat ik niets anders te doen heb dat ik daarom graag thuis zit.

Oh en ondertussen heb ik nog nieuws gehad van mijn 'droomjob', heb wel zelf moeten bellen, 3 weken na de afgesproken datum. Thanks a lot. Het is nog geen nee maar ook nog geen ja. Allee vooruit dan, dat is echt wel handig. Ik denk niet dat die job nog in orde komt, jammer genoeg. Maar gelukkig werd ik deze week gebeld door de concurrent voor een gelijkaardige job. Dus er is nog hoop. En ik mag door naar de 2e ronde bij een groot Belgisch bedrijf. Maar die hebben me deze morgen afgebeld omdat de persoon in kwestie ziek is. En zo blijft het maar gaan. Ondertussen passeren de dagen en weken maar en is het al oktober. Iedereen zegt me dat ik moet genieten van deze periode, niets te doen hebben, kunnen doen wat ik wil. Wel eerlijk gezegd, uitslapen is leuk maar dat is het dan ook. Het enige positieve aan deze periode is dat ik meer tijd kan besteden aan mijn blog. En helaas brengt mijn blog geen geld in het laatje terwijl mijn vriend en ik er zo naar uitkijken om te gaan samenwonen maar dat zal moeten wachten tot ik werk heb. Fuck.My.Life.


Zo en nu even genoeg uitgeraasd. Het moest er ff uit hoor jongens. Over naar de favorieten van september ! Het zijn er niet erg veel maar ik heb ze wel consistent gebruikt een hele maand lang.


De Action Wonder Serum Spray waar ik afgelopen week over vertelde - Kérastase Elixir Ultime voor de puntjes - John Frieda Thickening Blow Dry Lotion : heerlijk spul om volume in mijn haar mee te krijgen.


 MAC Fix + - need I say more ? - MAC Prep + Prime Skin Base - heerlijke primer - Philosophy Hope in a Jar moisturizer - mijn favo moisturizer du jour !
Last but not least : MAC Blush Trio uit de ' A Tartan Tale ' LE - zalige blushcombinatie. Er zit een matte bronzer in, matte blush en een shimmery blush. Good for any occasion ! En als allerlaatste de Estée Lauder Double Wear Maximum Cover. Nu het weer aan het minderen is heb ik nood aan meer dekking en dan komt deze als geroepen ! 

Wat waren jouw favorieten van de afgelopen maand ?

xoxo !

21 opmerkingen:

 1. ja, aan werk raken is echt niet simpel in deze tijden.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. That sucks! You'll get there honey, ik geloof in je!
  En leuke favorieten, heb net ook de prep + prime gekregen voor m'n verjaardag, ben benieuwd!

  <3

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Thx sweetie :-) De prep + prime is echt fijn ! Beter dan ik gedacht had.

   Verwijderen
 3. Leuke favorieten. Ik ben zeer benieuwd om hope in a jar eens uit te proberen.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. leuke favo's! maar meisje toch! je bent getalenteerd, dat weet ik zeker en het komt! i'm sure! straks moet je nog kiezen ;-) Maar meid, niet opgeven, echt, die mensen hebben gelijk. GENIET! Eens je werkt, ga je willen verlangen naar een vakantie ;-) So cheer up! It comes to you! xx

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Leuke favorieten!

  Maak jij al kans op 3 mini color club lakjes en 1 Seche vite topcoat ? http://www.beautybloglaura.com/2012/10/beautybloglaura-1-jaar-winactie.html xx

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Het moet heel frustrerend voor je zijn, ik zou me exact hetzelfde voelen. Dat mensen zich nu eens aan hun afspraken houden, grrrr... En ja, het is ook echt zo: als je geen werk hebt, wil je werken en als je werk hebt, wil je wel eens een lange vakantie...
  Maar in elk geval, ik duim dat je dé job mag vinden!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. En dan zeggen ze nog dat geld niet gelukkig maakt... Tuurlijk wel. Geld geeft vrijheid. Maar het is ook sowieso leuk om een goede baan te hebben. Hoop dat het je zo snel mogelijk alsnog lukt!!!!
  Mijn huid verlangd nu zo naar hope in a jar... super fijne crème :)

  BeantwoordenVerwijderen
 8. ik hoop dat je een hele leuke baan kunt vinden!! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ik ben zeker dat het allemaal wel goed komt!! Voor je het weet heb je werk! Nu kan het misschien wel lijken alsof het allemaal tegenzit maar als je eenmaal aan het werk bent zal je dat ook snel weer vergeten zijn.. ik hoop in elk geval dat je droomjob toch nog uit de bus komt.. Heel veel succes!!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Wauw, wat een vervelende situatie! Mocht het je een beetje troosten, de meeste die ik ken doen er minstens een half jaar of langer over om een job te vinden die bij hun diplomas past. Er zijn er enorm veel die iets totaal anders gaan doen uit miserie, dus ja, een schrale troost! Ik hoop dat het toch allemaal goed gaat komen hoor! Je hebt er zo hard voor gewerkt he! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Toen ik mijn studie stop zetten, heb ik slechts een maand zonder werk gezeten en zelf dat vond ik al lang! Ik kan me dus best voorstellen dat je de muren oploopt van frustratie :( Het enige wat je kan doen is wachten zeker hé ... Veel sterkte alvast! Het komt wel goed hoor!!! Promise!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Ik snap je maar al te goed, nog niet zo lang geleden maakte ik hetzelfde mee. Echt niet fijn! Je kan ook niet echt genieten van je vrije tijd aangezien je eigenlijk wil werken en afwacht. Ik hoop dat je snel aan de slag kan in die droomjob.
  Verder: de John Frieda spray is precies verdwenen in mijn plaatselijk Kruidvat. Heb jij een idee waar ik die nog kan vinden?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik heb het ook gezien dat die niet meer verkocht wordt in het Kruidvat. Heb het ook even gevraagd en men zei dat als er geen leeg vakje staat voor het product, het ook niet meer wordt verkocht. *drama*
   Ik heb nog een exemplaar gevonden bij DI maar het was de laatste ook daar. Je kan es bij Di proberen en anders de grens oversteken naar Nederland, daar wordt het volgens mij nog altijd verkocht, of kijk even online :-). xx

   Verwijderen
 13. Tegenwoordig moet he hooggeschoold zijn en als je dan hoogegeschoold bent, ben je overgekwalificeerd...

  Ik heb godzijdank geluk gehad maar god weet wat er mij na deze interim te wachten staat.

  Sterkte!

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Aww Eva I'm so sorry to hear about the work situation! Best of luck with your job hunt. I'm sure something will happen very soon!

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Die job...die komt er wel! Interim of selectiekantoren krijgen nl. goede punten als ze iemand op gesprek kunnen sturen...Zij moeten een bepaald cijfer halen; zoveel inschrijvingen per dag, zoveel mensen op gesprek per week, en vooral zoveel mensen aan 't werk zetten..kan dus best frustrerend zijn, ik snap dat! Maar hou vol ,uiteindelijk lukt het!

  BeantwoordenVerwijderen
 16. het komt wel goed!! Ik duim voor je!!
  Leuke favorieten :)

  BeantwoordenVerwijderen