zondag 7 oktober 2012

Freeman Avocado Clay Mask

Een maskertje van tijd tot tijd doet wonderen. Sinds kort gebruik ik érg vaak dit kleimasker van Freeman met Avocado en Oatmeal. Met zo'n voedende ingrediënten on board kan dit alleen maar goed zijn he ? 

Het gebruik van een masker is een nuttige wekelijkse aanvulling op een skincare-routine. Naast reinigen en moisturizen is het aangeraden om één à twee maal per week een masker aan te brengen om de huid eens goed te verzorgen. Deze van Freeman heeft als doel de poriën grondig te reinigen en overmatig vuil te verwijderen.


De verpakking in een tube is erg handig. De hoeveelheid die er uit komt is goed te doseren. Je hebt niet veel nodig maar ik breng zelf altijd een royale hoeveelheid aan op mijn vooraf gereinigde huid. Vermijd  wel altijd de zone rond de ogen gezien dit gevoelige huid is. Er zit een lichte klei - geur aan, logisch gezien het een kleimasker is. Eenmaal aangebracht begint het na een minuut of twee al uit te harden. Je hoeft dan ook geen half uur uit te trekken voor dit masker. Ik laat het altijd een minuut of tien zitten en daarna spoel ik het af onder de douche. Met warm water is het heel eenvoudig af te wassen en er blijft niets achter. Mijn huid voelt achteraf zo zacht als babybilletjes aan en goed gereinigd.
Met mijn droge huid gebruik ik het 1 x per week, heel af en toe 2x. Mensen met een vette huid kunnen dit waarschijnlijk wel 2 x per week aan. Het is maar wat je zelf verkiest. En nog een toemaatje : het masker op mijn gezicht- dulle zondagochtend-blik incluis. ps : I love Picmonkey ( notice the moustache).Jullie horen het al, dit is een masker dat gemakkelijk in gebruik is en voor een goed resultaat zorgt dus ik ben enthousiast ! Dit zal zeker niet mijn laatste tube zijn en ik schaf de andere varianten zeker ook eens aan. De Freeman maskers kosten iets van een 3,5 euro - 4 euro en met een tube van 450 ml doe je een eeuwigheid.  A real bargain !Wie heeft deze als eens uitgeprobeerd ?

xoxo !

12 opmerkingen:

 1. Ik heb al eens een komkommermasker gehad, maar dat vond ik minder. Je moest dat ook afpeelen en dat ging niet altijd even vlot. Maar dit ziet er wel goed uit, ik heb het wel voor kleimaskers. Voor de prijs moet je het niet laten!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik heb deze onlangs bij Essenza zien liggen maar uiteindelijk besloot ik hem niet mee te nemen #regret
  Volgende keer neem ik hem mee, hij klinkt goed :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Zalig met dat snorretje :-D
  Ik ben fan van kleimaskers dus deze heeft kans eens in mijn mandje te belanden!

  <3

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Deze heb ik ook, maar nog niet gebruikt! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Haha :D leuke foto!
  4 euro is een koopje, daar kan je het niet voor laten liggen.Lijkt me wel fijn.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Hahaha! I <> your moustache, hoe heb je hem zo ver gekregen ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. prachtige foto haha! Klinkt als een lekker masker, lijkt een beetje op mint julep qua kleur en hoeveelheid :p

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ik heb het nog niet uitgeprobeerd maar het klinkt alvast geweldig! Ik doe het super graag maar vergeet het wel eens ;) Die foto is zalig!! zeker met het snorretje :p

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Lijkt me echt een superfijne masker! Leuke foto btw haha

  BeantwoordenVerwijderen