woensdag 24 oktober 2012

You'll never believe it !

Wie mij volgt op Twitter heeft het misschien al gehoord/gelezen maar ik heb dus werk gevonden ! En maar goed ook want mocht deze job op niets uitgedraaid zijn, I swear to God, ik ging niet weten wat te doen !






De afgelopen week is behoorlijk hectisch geweest. Vorige week woensdag kreeg ik te horen dat ik bij de laatste 3 zat en die vrijdag op gesprek mocht. Dat gesprek was goed gegaan maar er waren natuurlijk nog 2 andere kandidaten ( misschien zelfs met ervaring ...) dus het was één op drie kans. Daarna volgde een zenuwslopend weekend waarin ik constant volgend mantra herhaalde : de job is mine, de job is mine, de job is mine, de job is mine .... Je snapt me wel he. Maandagmiddag dan zat ik rustig te fietsen in de fitness toen mijn telefoon rinkelde en ik het nummer herkende... ' ooh nooooo'! 
Maar, het was gelukkig met goed nieuws. Ik mocht starten en dat kon al vanaf woensdag. In al mijn enthousiasme zei ik' ja'  en zo zit ik hier nu, op mijn allereerste werkdag als jurist, doodop van al die nieuwe dingen die ik vandaag al heb gezien/ gehoord.  

De komende weken en maanden zullen voor mij een grote aanpassing worden. Het zal dan waarschijnlijk ook wel even duren voor ik een juiste routine heb gevonden. Hiermee doel ik op het fitnessen , dat zal een uitdaging worden om na het werk nog te gaan sporten, maar uiteraard ook mijn blog. Desalniettemin ben ik toch super blij dat er eindelijk een job uit de bus is gevallen en dan nog eentje die ik écht graag wilde doen. Als onervaren persoon zal het wel even voor ik alles onder de knie heb.  Het zal met vallen en opstaan zijn maar ik heb werk en dat is het belangrijkste !



Doordat ik werk heb gevonden betekent dat ook dat ik kan gaan samenwonen met mijn vriend. Dat begint nu echt dichterbij te komen. Hopelijk vinden we gauw een appartementje dat ons aanstaat en dan ben ik helemaal happy ! 

Ik wil jullie bij deze dan ook bedanken voor alle lieve reacties, hier en op Twitter, toen ik het een beetje moeilijk had en jullie toch al mijn gezaag bleven lezen. Een welgemeende bedankt lieverds !!

Dikke kussen van een very happy blogger !

xoxo !


40 opmerkingen:

 1. Proficiat Eva!!! Het is je van harte gegund :D

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Proficiat met je nieuw job! Super dat je er meteen eentje hebt die je echt wilt doen!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Proficiaaat! Heel blij voor jou en hopelijk heb je daar een toffe job gevonden. De eerste weken zullen even vermoeiend zijn, zoveel nieuwe info en je moet het werkritme nog gewoon worden, maar dat went allemaal :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Thank you ! Het is idd vermoeiend maar het zal wel wennen zeker.

   Verwijderen
 4. Woehoe! Een hele dikke proficiat! Je hebt het dubbel en dik verdient, al die rompslomp heeft lang genoeg geduurd hé!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Nog eens proficiat!!! OOh zo leuk dat je nu ook gaat samenwonen! Allemaal leuke dingen samen ;) Daar ben ik echt bang voor dat als ik ga werken ik gewoon echt niet weet hoe het allemaal moet. Theorie en casussen zijn 1 ding maar de werkelijkheid.. Woow! Maar jij gaat het super doen. En heel veel succes met de house hunting!!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Thank youuu ! Kmoet zeggen, theorie ligt héél dicht bij realiteit op het werk, als mede-jurist hou ik je op de hoogte ;-) hihi !

   Verwijderen
 6. Dikke proficiat! Ik moet ook naar de fitness na het werk en dat valt best wel mee :) Je kijkt daar dan gewoon ondertussen tv. It's all about multitasking!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Een hele dikke proficiat!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Woaaaa, echt geweldig joh! Gefeliciteerd, good luck lady! Ook met het zoeken van een huis met le boyfriend, that's incredible! Yaaaay, ik ben echt zo blij voor je! :) Geniet ervan, echt!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ah wat goed! Proficiat! Ik ben heel blij voor je. You can do it!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Zalig! Superdikke proficiat! Je verdient het, na de lange zoektocht, hopelijk is de baan ook alles wat je ervan verwacht!
  En dat samenwonen, man daar verlang ik ook naar, nadeel van starten als zelfstandige, bij mij zal het nog wat langer duren :(
  Maar ik ben echt blij voor je! De zoektocht naar het perfecte appartement kan beginnen :-D

  <3

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Thaanks ! Ja, moet echt asap alleen gaan wonen, ik hou het niet meer uit thuis :d !

   Verwijderen
 11. Hoeraaaa!!! Proficiat met je nieuwe job, you deserve it lady!!
  xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Proficiat met je job en heel veel succes!

  BeantwoordenVerwijderen
 13. ben blij dat je het goed stelt! good way to go! en je went er wel aan, je komt wel in een routine! je vindt heus wel een moment om te sporten! x

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Ahh Eva I never got around to congratulating you properly on Twitter, so, CONGRATULATIONS! Sounds like you're going to have your hands full in a good way! Good luck with everything :)

  BeantwoordenVerwijderen
 15. OMG! Proficiat!!!! Vreugdedans!

  BeantwoordenVerwijderen