zondag 11 november 2012

New shoes !

Ein-de-lijk heb ik ze ! De befaamde March23 sneakers. Ik loop misschien een beetje achter op het nieuws want uiteraard kent iedere fashionista dit merk al langer. Het was vooral deze zomer een grote hype. Een maand geleden schoot het in mijn gedacht dat ik wel een paar zwarte kon gebruiken voor de winter. Ik heb er lang over getwijfeld want goedkoop zijn ze niet maar nu zijn ze eindelijk van mij ! Zij het dan wel dat het grijze zijn i.p.v. zwarte. 


Het mogen dan dure schoenen zijn, je krijgt er wel wat voor terug in de plaats en dat begint al bij de tas waar de schoendoos in zit. Geen lelijke zak van de schoenenwinkel in kwestie, wel een mooie chique witte draagtas van het merk zelf. I like ! Er is ook nagedacht over de doos. Er staat een mooie tekst op over de ' March23 woman' die self-conscious en independent is. Again, me likes !
Aanvankelijk zou ik voor de zwarte gaan maar in de winkel leken die me er dan zo saai uit te zien dus ik vroeg om de grijze en de beige te passen. Het was uiteindelijk een moeilijke keuze want beide zijn erg mooi maar ik koos voor de grijze. De beige koop ik wel eens met de solden ;-) !
De reden waarom ik zo lang heb getwijfeld om ze aan te schaffen is omdat ik dacht dat het er misschien té sportief zou uitzien en dat is niet echt mijn stijl. Toen ik ze paste zagen ze er best wel casual chic uit dus ze mochten mee naar huis en ik ben er super blij mee ! 


Ik kocht de mijne bij Paris Londres in Oostende, die hebben een erg uitgebreid aanbod van March 23. Volgens mij hebben ze bijna alles. Zeker de moeite waard om daar eens te kijken.
De sneakers tailleren trouwens behoorlijk ruim. Ik heb een 39 moeten nemen terwijl ik normaalgezien een 40 ben. Denk daar aan mocht je online willen bestellen ergens ;-).

Oh en de prijs ? Ze waren 199 euro ( auch).Wie heeft er nog wedge sneakers ? 

xoxo !

16 opmerkingen:

 1. Dit zijn zowat de enige wedge sneakers die ik mooi vind ! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. I like! Ik heb wedge sneakers, maar dan de cheap-ass versie, maar die van mij beginnen nu wel te verslijten. Heb ze dan ook echt heel vaak gedragen. Dus als ik voor een vervangpaar zou moeten gaan, komen deze wel in de buurt.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ze zien er zo handig en comfortabel uit, ook erg sturdy!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Oh wauw, wat een geweldige schoenen zeg! :D

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Zien er leuk uit, en waarschijnlijk heel comfy

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wow, wat zijn ze mooi! Ik heb ook een paar wedge sneakers, vind ze superleuk :)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. ik heb zwarte met laqué van Juliette a Paris uit torfs, kosten 129 euro. en ze zitten zaaaalig! Maar deze zijn zeker ook heel mooi. Kun je met veel combineren en je zal er geen spijt van hebben! veel plezier ermee!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Pretty! Ik ben meer voor de lederen versies, zo heb ik er van Essentiel maar die van See by Chloé vind ik ook supermooi. Geniet ervan en do tell me of ze lekker zitten :-)

  <3

  BeantwoordenVerwijderen
 9. These are nice! I'm sure you'll rock them! I got a new pair of shoes on Saturday. They're army green ankle boots with gold/bronze buckles! Kind of out-of-character but not really. I think I have a safe set of tastes and a wild one :)

  BeantwoordenVerwijderen
 10. wat een hoop geld! maar ik weet zeker dat ze het waard zijn!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. ZO leuk!! ik heb de bruin/beige met glitters :D

  BeantwoordenVerwijderen
 12. In het begin vond ik ze zo lelijk maar I'm growing fond of them!

  BeantwoordenVerwijderen