maandag 25 februari 2013

A present for me - a present for you


Valentijn mag dan misschien al gepasseerd zijn, voor chocolade is elke tijd van het jaar goed ! Een vrouw mag zichzelf af en toe wel eens verwennen he. Mijn wekelijks verwenmomentje is de woensdagavond. Dan is het Lief gaan sporten en ben ik op het gemak thuis. Een lang bad, maskertje, mani & pedi ( niet altijd allemaal tegelijk hoor) en dan nestel ik mezelf in de zetel om mijn favoriete series te kijken en liefst met iets om te snoepen ! Zoals deze heerlijke doos Godiva chocolaatjes. Wat een plezier om te krijgen, en vooral om op te eten. Yums !
Dit maakt een lange werkdag helemaal goed !Of zoals de echte diva's, terwijl we ons optutten, tussen de lipstick en blush door even genieten van een glaasje champagne en een chocolaatje.  I could get used to this !

Je kan ook een vredelievende medemens zijn en gewoon zo'n heerlijke doos chocolade cadeau doen ! Aan je mama, zus, of zelfs het Lief ! De mijne was alleszinds heel blij met zijn hartje vol chocolade ;-).
Zelf ben ik iemand die meestal een uur voor ze verwacht wordt bij gasten nog snel snel om een cadeautje gaat. Ik ben zo'n chaoot die een hele week lang het mantra herhaalt " must buy present, must buy present, must buy present", maar het pas tien minuten voor de winkels sluiten  iets gaat halen. That's me folks !

Dus ik ben eigenlijk wel blij dat ik de website gift.be heb leren kennen ! Zo kan ik eenvoudigweg met een paar muisklikken een leuk geschenkje bestellen, zoals chocolade, wijn of zelfs een ontbijtmand ! Ik al dat ik voor mijn papa zijn verjaardag de ' Belgisch Rood Bier en Chocolade Deluxe' geschenkset ga kopen ! Het is eens iets anders dan een boek of een das he.


Het is een erg leuke, handige en overzichtelijke website met cadeautjes voor elke gelegenheid. Soms moet je het niet te ver zoeken en is een mens al tevreden met een doos heerlijke chocolade of het cute schaap hierboven ;-). I know I would !

Wie kende er Gift.be al en wie is fan van het concept ?!

xoxo
E.

14 opmerkingen:

 1. OH MY GOD?! .. Ik ben verkocht. Goddelijke chocolaatjes op een onbekende website die ik eens ga bekijken. ^^ Ik kan wel wat chocolade gebruiken.. wat chocolade.. een hele kilo.. of drie. :')

  BeantwoordenVerwijderen
 2. super schattig :) dit kan idd heel handig zijn!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Me me me! En hoe leuk moet het niet zijn om zo'n pakje te krijgen als je het niet verwacht :-D

  <3

  BeantwoordenVerwijderen
 4. I love chocolate en 't is aan me te zien :) Doe mij toch maar de wijn!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik ben hier ook volledig in een chocoladeroes sinds ik die dozen heb gekregen :d !

   Verwijderen
 5. Nom nom nom! :)

  http://monicaharmony.wordpress.com

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik ben echt een chocoholic, dus dit ziet er allemaal SUPER lekker uit! Ik heb nog twee pralines in huis denk ik... Time for a dessert!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. *GRABBY HANDS* I'll have some of that chocolate please! Pretty please!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. net een fondant chocolade-ei op, een grote! guilty pleasure! chocolade is een verslaving :-)
  wel grappig je voor en na ;-))

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Lekker makkelijk, al gebruikt om een verjaardagscadeau te kopen vr mijn schoonvader !

  BeantwoordenVerwijderen