maandag 11 februari 2013

Verhuisstress

Het is alweer een kleine week geleden dat ik heb geblogd en het zal er de komende weken niet op beteren. Ons appartementje is bijna af en dat wil zeggen dat we binnenkort gaan verhuizen. Vorig weekend hebben we een blitzbezoek gebracht aan Ikea om kleerkasten te halen. 1700 euro, twee auto's en heel wat gesleur later, lagen ze eindelijk in ons appartement. En dan moet je ze nog in elkaar steken ... Ooh wat een gedoe ! Gisteren kwamen 4 vrienden langs om ons te helpen en aan het eind van de dag was er nog superveel werk. 
Ik kan wel met enige trots zeggen dat ik eigenhandig mijn Malm toilettafel in elkaar heb  gestoken, hoera !Vandaag kreeg ik bericht dat mijn bed binnen is, dus dat zal ook nog een heel verhaal worden om dat binnen te krijgen. En dan moet ik nog een wasmachine, droogkast, servies en een pottenset kopen. En dan hebben we nog maar de basics.

Ik wil maar zeggen, het zal nog wel een paar weken (en vooral weekends) duren voor we goed en wel geïnstalleerd zijn. En dat wil helaas zeggen dat er nog minder tijd is om te bloggen. Dus het zal hier waarschijnlijk nog iets rustiger zijn dan het al was, maar ik beloof het jullie, eenmaal we in ons appartementje wonen, heb ik een rustige plaats om te werken en hoef ik niet meer elke dag over-en-weer te gaan naar mijn vriend. En daar ga ik zo blij om zijn ! 


Uiteraard zal een uitgebreide hometour volgen, ik kan al niet meer wachten om het in te richten. 

En als dat allemaal achter de rug is, ga ik eens goed shoppen ! Als er nog wat overblijft tenminste.
Toen ik in oktober begon met werken had ik een nieuwe handtas en smartphone op het oog. Maar gezien we hadden besloten om op korte termijn te gaan samenwonen, moest er gespaard worden. Dus nu heb ik nog altijd geen nieuwe handtas en smartphone, om nog maar te zwijgen van alle leuke lentecollecties die overal beginnen op te duiken. Verwacht jullie maar aan wat shoplogs binnen een paar weken !


Als het allemaal goed gaat, is 1 Maart de officiële datum waarop we in ons appartementje trekken.
Not a moment too soon !

Wie heeft er nog verhuisstress ?
Of als je tips hebt, dingen die ik zeker moet kopen, feel free to share !

xoxo !
E.

19 opmerkingen:

 1. Oooh, wat spannend allemaal!! Geloof me, ik begrijp het maar al te goed, ik heb het zelf nog niet zo lang geleden ook meegemaakt.
  Tip: bij je mama eens alle keukenkasten opentrekken en kruiden en keukengerief opschrijven. Zo zie je wat je nog niet hebt, want soms wil je koken en heb je bepaalde kruiden of materialen niet omdat je er nog niet aan gedacht hebt.
  Zo gingen wij puree maken... tot we er achter kwamen dat we nog geen pureestamper hadden. Just sayin'. ;)
  Heel benieuwd naar je toekomstige beautyplek!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Begrijpelijk dat je het te druk hebt om elke dag te bloggen. Wat spannend, samenwonen! Alvast veel plezier gewenst als je binnenkort eindelijk nog eens kan gaan shoppen ^^

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Oh my, ik.wordt al nerveus als ik er aan denk dat ik binnen een klein jaar ook on z'n situatie zal zitten. :s Good luck !

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Oh my, ik.wordt al nerveus als ik er aan denk dat ik binnen een klein jaar ook on z'n situatie zal zitten. :s Good luck !

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Thx ! Ja, het is echt vermoeiend, be prepared is de boodschap !

   Verwijderen
 5. Een kurkentrekken en een schaar ! Dat heb ik me beklaagd toen ik verhuisde :)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Oh god, ik hoop dat alles goed verloopt en je snel op je gemak zit! Wij gaan vandaag naar een huis kijken, so excited! Het samenwonen komt er dus misschien wel vroeger dan gedacht, ik snap helemaal wat je bedoelt dat het geen moment te vroeg komt!

  <3

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Good luck with the big move, Eva! So proud of you for putting your Malm together! My boyfriend wouldn't let me touch anything because apparently I didn't do anything "the right way."

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Haha, i know the feeling. The Malm was the only thing I was allowed to do since it's for me and not really his problem :p

   Verwijderen
 8. whehe ik mis dat shoppen ook zo erg.... ik durf niet eens kleding meer te kopen omdat er nog zooooveel gespaard moet worden :( Maar ja, het is wel lekker als je doel op een gegeven moment behaald is. Succes nog even!!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Grote tip voor een blogger tijdens de verhuis BOEK SNEL JE AFSPRAAK MET TELENET! Ik zat 2 weken zonder en kwam echt gek. Je kunt je afspraak best zo snel mogelijk vastleggen - bel morgen! - zodat je geen dag zonder internet zit :) Al de rest kan wachten, hihi! Succes met het verhuizen, ik zou zeggen als je dozen nodig hebt en je bent in de buurt van Kortrijk, feel free to pass by the shop, ik heb altijd dozen op overschot!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Denk aan het eindresultaat, zal zo mooi zijn en jullie zitten er dan eindelijk goed!!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Ohhh wat leuk! Niet nu, maar als je eenmaal in je nieuwe plekje zit gaat het zalig zijn! Beeld je in..Achter de Malm toilettafel, met een fijn muziekje, en al je mupjes,...zalig!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. veel succes met het verhuizen en veel geluk samen in jullie stekje! zo spannend! vind het wel leuk en erg benieuwd naar je stekje hoe je het zal inrichten :-)

  BeantwoordenVerwijderen