woensdag 27 maart 2013

Tender Love & Care for my hair !

Haarolie, we kennen het ondertussen wel allemaal. Elk zichzelf respecterend haarverzorgingsmerk heeft overigens ondertussen een haarolie in zijn assortiement zitten, denk maar aan de L'Oréal Myhtic Oil, Kérastase Elixir Ultime, Elvive Extraordinary Oil ... De mogelijkheden zijn legio. Helaas zijn die niet altijd even goedkoop. Eentje van Kérastase kost zo-even een whopping 32 euro ! Niet goed voor de portemonnee dus. Voor de dames die liever niet zoveel geld uitgeven aan een haarolie, deed ik onlangs een leuke ontdekking !
Af en toe gaan we naar de Chinese supermarkt hier in Oostende, dan kopen we er altijd lekkere dingen om eten mee te maken. Echt veel beauty producten liggen er niet, maar mijn mama vond er de laatste keer deze haarolie en dat moest ik natuurlijk delen met jullie !Het flesje ziet er niet echt bijzonder uit, eerder iets om in de keuken te zetten zelfs. Eenmaal de dop er af gedraaid, komt er echter een zalige Jasmijn geur je tegemoet ! De olie heet dan ook niet voor niets 'Jasmine scented hair oil'. Wat een heerlijke geur is dit, ik zou er constant aan kunnen snuffelen. 
De olie is behoorlijk lopend, dus het is wel even opletten daarmee. Ik gebruik deze olie voornamelijk als masker vooraleer ik in de douche ga, of laat het zelfs een nacht intrekken in mijn haar en douche mij dan 's morgens. Je kan de olie ook gebruiken om de puntjes van je haar mee in te wrijven, ter afwerking van je kapsel. Dat werkt bij mij altijd erg goed, zo wordt mijn haar niet pluizig. Gezien het een behoorlijk dikke olie is, mag er dan wel niet teveel gebruikt worden voor de puntjes, anders wordt het vettig.


Ik heb hier alleszinds een goede vondst mee gedaan en het is mooie afwisseling met de 'duurdere' haarolieën van o.a. L'Oréal en Kérastase. Deze haarolie heeft iets van een 3,5 eur gekost en kost met andere woorden drie keer niets ! Allen naar de Chinese supermarkt !


xoxo
E.

10 opmerkingen:

 1. Het ziet er goed uit, ik zou graag het effect willen zien.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. I love using oil in my hair, especially coconut oil. Don't forget, there is still time to enter my giveaway!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Haha who would have thought you could find hair love at a Chinese supermarket? This is genius! I actually use olive oil sometimes as an overnight hair mask, and it works fine though you're right about not using too much of it. That's when it becomes impossible to get everything out and you end up with really limp hair :p

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Fijn dat hij goed werkt, zeker voor die prijs :)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Zo leuk dat hij goed werkt! Als ik nog eens in een Chinese supermarkt ben, ga ik zeker eens kijken bij de beautyspulletjes.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Waaw ziet er goed uit! Weet je ook welke ingrediënten er in zitten? Ik hou echt van jasmijn :)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Oh wat leuk zo een vondsten!! En klinkt ook heel erg fijn!

  BeantwoordenVerwijderen