vrijdag 17 mei 2013

Hide those circles !

Whoeps, al een week niet meer geblogd, shame on me ! Het waren nogal hectische dagen op het werk en afgelopen weekend zijn we naar Keulen geweest en deze week had ik ook weer vanalles gepland waardoor het bloggen er wat bij in schoot. Sorry sweeties ! Vandaag een review over favorietje van mij sinds kort,  de Catrice Camouflage Cream Concealer. 
Deze concealer maakt sinds kort deel uit van de vernieuwde lijn van Catrice. Nieuwsgierig Aagje als ik was, moest ik dat natuurlijk meteen uitproberen ! Er zijn een vier-tal kleuren beschikbaar, ik nam Rosy Beige. Omdat ik behoorlijk blauwe kringen heb, neem ik altijd een concealer met een oranje ondertoon, dat neutraliseert het blauwe. In die optiek klopt de naam Rosy Beige wel niet echt. 

De verpakking is strak en stijlvol in zwart met een transparant schroefdeksel. Ik heb het meer voor een deksel met een scharniertje want ik ben wel zo onhandig dat het deksel af en toe eens over de grond rolt. Op zich werkt het wel handig, je hoort me niet klagen. 
De concealer is behoorlijk stevig maar toch creamy genoeg om goed uit te smeren. De naam zegt het zelf, het is een camouflage 'cream', het geeft meteen aan dat het om een meer dikkere structuur gaat. De concealer smeert gemakkelijk uit, al kan het een beetje stug aanvoelen maar dat is natuurlijk normaal met deze structuur. Een concealer brush kan van pas komen maar het is niet per se nodig. De dekking hiervan vind ik erg goed. Oneffenheden worden goed verdoezeld zonder dat het cakey wordt. Ja, dat is eigenlijk wel een dikke favoriet aan het worden ! Op het eind van de dag zit de concealer er doorgaans nog steeds goed op, wat ook een dik pluspunt is ! Het helpt natuurlijk om een primer te gebruiken en achteraf de concealer even af te poederen. Works like a charm !Zelf breng ik na een primer eerst Maybelline The Eraser concealer aan onder mijn ogen, die een stuk lichter is dan deze, daarna mijn foundation en pas daarna deze van Catrice. Dat lijkt best veel maar het is voor mij de beste manier om die darned under-eye circles te verbergen. Als je deze onder de ogen wil gebruiken is een primer aan te raden want het durft in de lijntjes te kruipen. Maar voor de rest vind ik dit een uitstekende concealer voor een zacht prijsje. Het doet mij enorm denken aan de Bobbi Brown concealer, die ik ook al heb gehad, en ik durf zeggen dat Catrice een waardige tegenstander !

Ik ben in ieder geval erg tevreden van deze concealer en koop hem zeker opnieuw ! De prijs was iets van een 3,99 euro dacht ik. 

xoxo
E.


16 opmerkingen:

 1. altijd leuk als een budgetproduct goed werkt :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik heb hem ook en hij is inderdaad erg goed !

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik heb hem ook! Maar dan in een lichtere kleur. Hij licht heel goed mijn ogen op, love it!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. ik heb de lichtste kleur en vind hem erg fijn!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ooh wat klinkt het goed voor die prijs!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik hoor er alleen maar goede reacties over! :D Sounds good lady, sounds damn good. Ik wil hem nu ook. xD

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik heb deze ook in de lichte variant. Ben er erg blij mee!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ik wil hem zeker proberen als mijn concealers op zijn

  BeantwoordenVerwijderen
 9. dit is ook mijn favoriet! hij is erg fijn =)

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Super goed! Al helemaal omdat ie zo budget is, dat ie dan ook nog goed houdt.

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Ik zag hem overlaatst ook liggen, maar had hem niet meegenomen. Volgende keer toch eens in mijn winkelmandje leggen :)

  BeantwoordenVerwijderen
 12. super! ik ben gek op die van mij van NEE make up, maar deze ziet er helemaal hetzelfde uit! looking perfect!

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Ziet er voor mij iets te donker uit :) maar leuk product precies wel!

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Ziet er precies nogal donker uit voor onder de ogen, maar ik ben best benieuwd als je er tevreden over bent! Ga er zeker eens voor kijken!

  BeantwoordenVerwijderen