zondag 2 juni 2013

Clinique Anti-Blemish Solutions

Voor mijn verjaardag kreeg ik van mijn zus een Clinique Concern - kitje. Ik kocht zelf al eens eentje, mijn review daarover kan je hier lezen. In een Concern kit zitten drie mini producten van een bepaalde Clinique - lijn en die komen in een supercute en überhandig toilettasje. Voor de prijs moet je het niet laten, een kitje kost 15 euro. Mijn zus gaf mij het kitje met het drie-stappenplan uit de Anti-Blemish Solutions lijn. Die is bedoeld voor de onzuivere/acné huid. Helaas (of beter gezegd, praise the lord), ik heb geen 'onzuivere' huid, eerder een gedehydrateerde huid. Deze lijn is maw niet echt voor mijn huid bedoeld en kan zelfs te agressief zijn voor mijn huid. Maar goed, alles voor de blog dus ik ging aan het testen !Eerlijkheidshalve, het zeepje heb ik nog niet uitgetest want ik heb hier nog 5 cleansers staan en ben over het algemeen geen zeepjes-fan. Ik zal deze ooit wel nog eens opgebruiken maar, not right now dus. Sorry, de review moet ik jullie schuldig blijven.De Clarifying Lotion is gelijkaardig aan de lotion uit het 'gewone' drie-stappenplan. Er zit zo'n typische apothekers-geurtje aan, maar het stoort me niet. Aangezien ik niet echt onregelmatigheden op mijn gezicht heb, behalve wat roodheid, kan ik niet goed oordelen over de werking ervan. Het voelt fris aan en ik heb het idee dat mijn huid goed gereinigd wordt hiermee.


Als laatste de Clearing Moisturizer. Deze vind ik eigenlijk erg fijn ! Ik gebruik de moisturizer vaak als nachtcrème. 's Morgens sta ik dan altijd op met een zacht velletje ! Helaas is deze niet voedend genoeg voor mij om elke dag 's morgens en 's avonds te gebruiken. Ik ging onlangs een weekendje weg en had enkel deze moisturizer mee en ik voelde echt wel dat mijn huid net wat meer hydratatie nodig heeft. Maar goed, omdat ik net geen vette/onzuivere huid hebt, zijn deze producten ook niet echt voor mij bedoeld.

Heb je last van onzuiverheden, dan kan deze lijn wel interessant zijn voor jou !
De Clinique Concern kits zijn te koop bij de parfumerie voor 15 euro. Geen geld als je het mij vraagt !


xoxo
E.

9 opmerkingen:

 1. Hey Eva, I think I tried this line when I was younger, but I don't remember much about it now! I think at my age it's highly possibly too drying.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Juist voor vette/onzuivere huid is een moisturizer heel belangrijk... zonde :( Maar ben toch geen fan van Clinique verzorging!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Da's wel ideaal, zo'n probeersetje. Als het dan niet werkt, is het nog geen weggegooid geld :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. handig zo'n setje om te proberen ^_^

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Die setjes zijn altijd handig. Ik ben meer fan van hun makeup.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Hmmm, ik weet het niet, ben ook niet helemaal overtuigd. Clinique is echt hit en miss bij mij.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Klinkt goed, vooral de lotion spreekt me aan!

  BeantwoordenVerwijderen