maandag 17 juni 2013

Deauty nieuws !

Vandaag heb ik weer een leuk Deauty nieuwtje voor jullie ! Deauty wil de 'discovery' ervaring die de Deauty box met zich meebrengt uitbreiden met de Deauty Deals, dit zijn acties die bepaalde voordelige aanbiedingen inhouden op leuke beautyproducten !


Vanaf 12 juni zal Deauty, bovenop de Deauty box, exclusieve deals aangaan met haar partners wat hen toelaat op regelmatige basis kwalitatieve producten aan een verminderde prijs aan te bieden. Elke beautyfan kan haar slag thuishalen bij de Deauty Deals want je hoeft geen abonnement te hebben op de boxen om te genieten van de kortingen op de producten.
Elke deal biedt voor een beperkte periode in limited edition fijne beauty producten aan, first come first served dus. Hierbij wordt er een bestelperiode voorzien, waar na afloop alle bestellingen worden verwerkt en de producten worden verzonden. 
De eerste Deauty deal zet alvast vier prachtproducten in de kijker: drie heerlijke parfums van het eerder exclusieve merk Vanessa Tugendhaft, dat moeilijk te vinden is in België, en ecologische, herbruikbare reinigingsdoekjes van Lamazuna. Deze Deauty deal staat nu online en biedt een 20%-korting en gratis verzendingaan.
Bestel je favoriete product voor deze eerste Deauty deal tussen 12 juni en 25 juni.
Tussen 26 juni en 3 juli worden de producten dan verzonden. 


Houd de Deauty Deals van het moment in de gaten via de volgende link:http://www.deauty.be/deauty-deals/
Jullie horen het al dames, de website in de gaten houden dus !
xoxo
E.

6 opmerkingen:

 1. Erg fijn dat ze dit doen! Ik ben al vaker fijne items tegen gekomen in de Deautybox die ik fullsize had aangekocht, goed als ze dus regelmatig met korting komen!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. dit is wel heel slim van ze om te doen! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een fijn idee, ik ben benieuwd naar de deals!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Dat vind ik een goed idee!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Leuk idee. Alleen stom dat ik dus geen Deauty meer heb... :-)

  BeantwoordenVerwijderen