dinsdag 11 juni 2013

Favorieten Mei 2013

Woeps, we zijn al 11 dagen juni, maar dat belet mij er niet van om jullie toch nog mijn favorieten van de afgelopen maand te delen.





Het is een eerder beperkte verzameling deze maand. Ik heb vaak dezelfde producten gebruikt en eigenlijk meer een stukje van mijn stash opnieuw 'ontdekt'.





1. Mijn verzameling moisturizers is eindelijk aan het afnemen en nu ben ik bezig met deze zalige Pond's Dry skin cream aan het opmaken. Gekocht in de VS indertijd en jammer genoeg hier niet verkrijgbaar, wel in de UK. Maakt mijn velletje superzacht en ruikt ook heel lekker.
2. Purity Made Simple facial cleanser van Philosophy. Een van de betere cleansers om make-up te verwijderen. Werkt heel prettig en ooh wat hou ik van de verpakking !
3. De welbekende Bioderma mag eigenlijk in niemand's stash ontbreken. Niets verwijdert mijn gezichts-make up zo goed als deze en stiekem kan ik niet meer zonder.

1. Mijn zus bracht voor mij het Sleek Oh So Special palette mee uit Londen en ik heb het sindsdien haast elke dag gebruikt ! Het zijn erg draagbare kleuren voor het werk maar je kan er net zo goed een smokey party look mee maken !
2. MAC Salsarose Pro Blush. Oooh wat ben ik hier blij mee ! Deze maand haast non-stop gebruikt en ik kan al niet meer wachten tot ik nog eens in de Pro Store geraak om nog zo'n mooie pro blush mee te nemen.
3. Eentje die ik al een tijdje niet meer had gebruikt is deze Dior Highlighter in Rose Diamond. Helaas discontinued ondertussen. Ik ga er extra zuinig op zijn ;-) !




1. De Tangle Teezer ! Dit is al één van mijn beste aankopen van het jaar geweest. Ik weet dat niet iedereen hier gek van is maar voor mij vervangt dit een haarborstel. Werkt erg prettig, ik heb haast geen knopen en sta 's morgens ook niet op met een vogelnest in mn haar. Absoluut een aanrader en ik overweeg een tweede exemplaar om in mn handtas te steken.
2. Als laatste dan de Real Techniques Blush Brush. Die is ook een goeie koop geweest ! Brengt mijn blush heel mooi aan en is ideaal om uit te blenden.

Zo, dat was het alweer. En nu we juni zijn mag de zon toch wel beginnen schijnen, nietwaar ?

xoxo
E.

17 opmerkingen:

  1. Van 't weekend terug een Purity gekocht, ik kan niet zonder! Die RT brush staat ook op mijn wishlist (moet ooit toch nog eens in Londen geraken haha).

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Erg mooie favorieten! Gotta love Bioderma! :-)

    BeantwoordenVerwijderen
  3. De Bioderma gebruik ik dagelijks ! Ik ben best wel benieuwd naar die tangle teezer

    BeantwoordenVerwijderen
  4. ik ben echt heel benieuwd naar de tangle teezer! argh en mijn bioderma fles is net op, heb me maar meteen een dubbelpak van 500ml besteld want ik kan echt niet zonder

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Wat grappig dat je hier zo enthousiast over de Tangle Teezer bent! Ja, ik heb weleens reviews gelezen waarin hij echt tot op de grond werd afgebrand. Maar jij bent zo lekker positief, I like! Oh yes, de RT brushes!

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Leuke favorieten! Ik ben ook van plan om real techniques kwasten te kopen :)

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Purity wil ik ook nog altijd testen en oh ja, de Bioderma, of course :-D
    Die blush is ook prachtig, ga ik zeker ook eens naar op zoek!

    <3

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Wow I need to check Salsarose out! It's very you! I bet it looks totally adorable :)

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Ik kan ook niet meer zonder mijn Tangle Teezer!

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Ahh damn, ik heb nog staan twijfelen om die blush kwast maar ben toch voor Zoeva gegaan nu dus hoop dat die ook fijn gaat zijn.

    BeantwoordenVerwijderen
  11. prachtige favorieten!
    Ik ben erg benieuwd naar bioderma!

    BeantwoordenVerwijderen
  12. waar heb je de tangle teezer gevonden? ^^ staat ook hoog op mijn lijstje! ^^

    XoXo

    http://maximetherapie.blogspot.be

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Hoi Maxime, ik heb die online gekocht bij haarshop.nl, kostte iets van een 12 euro.

      Verwijderen