woensdag 3 juli 2013

Catrice Eyebrow Filler

Gezien ik gezegend ben met een zielig paar wenkbrauwen dien ik ze altijd aan te vullen met een potlood of poeder. De laatste tijd lees ik vaak op blogs over gekleurde wenkbrauwgel dus dat moest ik ook eens proberen. Stiekem staat de MUFE Aquabrow gel op mijn wishlist maar wegens geen Sephora in de buurt en toch een tikkeltje duur, ging ik maar voor de Catrice versie. Voor 3,99 euro kan je niet sukkelen he.
De verpakking is simpel maar ziet er naar mijn mening toch netjes uit. Het is een flacon van 6,5 ml waar een wenkbrauwborsteltje in zit. Je brengt met andere woorden de gel rechtsreeks uit de flacon aan op je wenkbrauwen. Ik wist natuurlijk wat ik kocht maar ik had dit toch liever in een tube gezien zonder het borsteltje, zodat ik mijn eigen kwast kon gebruiken hiervoor. De wenkbrauwgel heeft niet echt een naam dus die kan ik jullie al niet meegeven. De kleur kan ik persoonlijk het best omschrijven als cappuccinobruin, middenbruin zeg maar. De gel is goed van structuur, net stevig genoeg zonder echt dik te zijn. En gelukkig is het niet 'lopend', want dan zou het niet goed aflopen. Ook de houdbaarheid is prima. Na een lange werkdag zit alles nog steeds op zijn plaats. Helaas ben ik geen zo'n fan van het wenkbrauwborsteltje. Het werkt gewoon niet zo nauwkeurig. Dus nu dep ik mijn wenkbrauwkwast op het borsteltje en breng ik op die manier de wenkbrauwgel aan. Echt makkelijk werkt dat niet, maar dat is puur persoonlijk en tegelijkertijd de enige reden waarom ik dit niet opnieuw zou aanschaffen. Stoort zo'n borsteltje jou niet ? Dan is dit zeker een prima budget - wenkbrauwgel !

Te koop bij het Kruidvat voor 3,99 euro (dacht ik).

xoxo
E.

13 opmerkingen:

 1. Voor dat geld kan je inderdaad 'niet soekelen' zouden wij hier zeggen in ons dialect haha. Hij lijkt me wel fijn.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. meh jammer dat die niet zo heel fijn is! ik heb ook het liefst poeder ^^

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Jammer, maar voor dat prijsje ;-) Denk dat ik een hele lichte tint moet hebben

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Het borsteletje zit er inderdaad niet zo 'wauw' uit... jammer!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Zo'n borsteltje zou ook niks voor mij zijn... Ik ben sowieso meer van poeders en potloden :)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik heb hem daarstraks gekocht, ben benieuwd... :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik werk met poeder en een schuine wenkbrauwkwast. Wat voor kwast gebruik jij hiermee dan? Ik heb ook een gel liggen maar daar grijp ik niet vaak naar..

  <3

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Goede manier om het anders aan te brengen, zelf had ik dat met een wenkbrauwgel.. damn.. :") Het zat overal, behalve waar het moest zitten, toen ik het met mijn wenkbrauwkwast deed werkte het top. Ik vind de kleur wel mooi, vrij intens!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ik ben over het algemeen niet zo fan van de gels met een kleurtje denk ik. Pak altijd een transperante

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Ik hou van de combinatie van poeder en wax, dat werkt voor mij het beste en ook de houdbaarheid is erg goed dan.

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Ik heb een potlood van max en gebruik het wel graag! dit klinkt ook goed!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Ik heb er zo eentje van Benefit die best wel goed werkt -wat wel mag voor z'n prijs - maar zou ook wel de MUFE eyebrowgel willen aanschaffen!

  BeantwoordenVerwijderen