zondag 21 juli 2013

Sleek Oh So Special palette

Mijn zusje was zo lief om tijdens haar laatste bezoekje aan Londen een 2 paletjes van Sleek mee te nemen voor mij. Eentje daarvan is dit 'Oh So Special' palette. Dit is niets nieuws en waarschijnlijk al 100 - en keren gereviewed op het net, maar ik wilde toch ook mijn lof zingen over dit leuke ding !


Het palette bevat voor de helft eerder zachte kleuren, terwijl de andere helft diepe donkere kleuren zijn, allen geschikt voor een mooie naturelle look of een smokey eye !


Over de verpakking valt niet zoveel te vertellen. Die is simpel en strak in het mat zwart. Zoals je op de foto kan zien is de verpakking snel vuil. Je ziet er gauw vingervlekken op enzo. Enfin, zo zie je tenminste dat het gebruikt wordt ;-).

 De kleuren van links naar rechts en boven naar onder.
Bow - Organza-Ribbon-Gift Basket - Glitz-Celebrate
Pamper - Gateau- The Mail - Boxed - Wrapped Up - Noir


Eerlijkheidshalve moet ik zeggen dat de eerste helft van het palette mijn voorkeur wegdraagt. Vooral Organza en Gateau draag ik erg vaak. Bow draag ik vaak in mijn binnenste ooghoek, terwijl The Mail vaak gebruikt wordt om een look mee te blenden. Bow is een matte witte kleur. Organza, Gateau zijn shimmery rozige kleuren die ideaal zijn voor een everyday-look. Pamper en Ribbon gaan meer in de peachy richting en beide matte.


 De tweede helft van het palette zijn meer donkere kleuren. Behalve Noir zijn ze allemaal goed gepigmenteerd. Uit eigen ondervinding weet ik dat de matte oogschaduwkleuren van Sleek altijd nogal korrelig zijn. Van deze kant gebruik ik het vaakst Gift Basket, Boxed en Wrapped up. Noir vind ik nogal magertjes gepigmenteerd. Glitz is dan weer een mooie grijsblauwe kleur, terwijl Celebrate een paarsbruine kleur is met veel shimmer in.

Swatches van alle kleuren :

Sinds ik dit palette heb gebruik ik het héél erg vaak en ik ben er dan ook super tevreden mee. Must have ? Mwa, niet echt. Als je zoals mezelf wel houdt van 50 shades of neutrals en nooit genoeg neutrals kan hebben, dan is dit wel een mooie aanvulling voor je stash.

Te koop online of in Londen bij Boots/Superdrug voor ongeveer 8 pond.

xoxo
E.

11 opmerkingen:

 1. Ik weet niet of ik er veel aan ga hebben aangezien ik al het Naked palette heb van UD, het Absolute Nude palette van Catrice en nog een hele s-load aan andere nude palettes, haha :D Maar het is wel een heel mooi palette!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik blijf het een mooie palette vinden, maar zelf kan ik niet de roze kleuren verdragen vanwege mijn ondertoon, als ik dat wel kon. Had ik hem zeker aangeschaft! Mijn zus heeft hem namelijk ook en elke keer kwijl ik er weer op. ^^

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Dat lijken me allemaal heel erg draagbare kleuren. Het kan ook niet elke dag geel en groen zijn hé ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Mooie kleuren, heel neutraal dus altijd handig!! Ik heb er eentje, storm dacht ik, met wat dezelfde kleuren! Gebruik tegenwoordig enkel nog het zwart, maar ben er wel tevreden mee!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ziet er mooi uit! Je kan nooit genoeg neutrale kleurtjes hebben ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Mooi! Er zitten zeker veel bruikbare kleuren in :)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Mooi! Je ziet wel dat het pallet genoeg aandacht krijgt :d

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Super mooie foto's en palette! Duidelijke swatches ook. :)

  BeantwoordenVerwijderen