vrijdag 23 augustus 2013

Shopped @ M.A.C.

Vorige week zondag bevond ik mij in het mondaine Knokke. Hoe graag ik mij ook een handtas had aangeschaft bij de LV, ik ben braaf geweest en sprong alleen maar eens binnen bij de M.A.C. store.
Ik had mezelf beloofd om enkel een nieuwe Fix + spray te kopen wegens
"OMGICANNOTLIVEWITHOUTTHIS",  maar voor ik het wist floepte het volgende uit mijn mond : "verkoopte gulder ook die paletten?". En zo geschiedde het kwaad, ik nam nog een palette + insert mee naar huis. Die insert moest ik eigenlijk niet hebben, de snoodaards hebben mij het stiekem aangesmeerd. 


Over het palette valt niet zoveel te vertellen. Het is zwart, gemaakt van stevig plastic, met een transparant deksel. Dat deksel is wel handig, zo zie je meteen wat je in je handen hebt van kleuren. Voorlopig zit er maar 1 M.A.C. kleur in, Expensive Pink bovenaan links. De andere kleuren zijn mijn Make Up Geek e/s. Die zijn jammer genoeg niet gemagnetiseerd onderaan, waardoor ik ze nog eens ga moeten vastmaken met magnetische tape (ofzoiets). Het deksel heeft een magnetische sluiting. Dat ding gaat dus niet zomaar openfloepen. Handig voor de onhandigaards zoals mezelve. 


Ik zei het al in den intro, die insert moest ik eerst niet hebben. "Gij gaat mij niet liggen hebben ze", dacht ik. Niets van, voor ik het wist was dat ding afgerekend. Enfin, ik ben er nu toch content mee. Mijn inner-OCD-nerd is blij met de orde die geschiedt in mijn palette. Maar dan moet je er natuurlijk wel bijnemen dat er maar 15 e/s in kunnen. Zonder insert zullen dat er een pak meer zijn. Voorlopig zijn er 10 gaatjes gevuld. Mijn stash gaat nu ook niet zo explosief groeien dat ik plots veel meer plaats ga nodig hebben dus het is wel ok voor mij.All in all, ik ben hier erg tevreden mee ! Het is handig, staat netjes en zo ga ik wat vaker mijn losse e/s gebruiken. Die van MUG heb ik,  nog niet veel gebruikt aangezien ze in een hoek in mn make-up lade liggen en ik er nergens anders plaats voor had. Nu neemt dit palette een prominente plaats in op mijn toilettafel en ga ik ongetwijfeld wat vaker grijpen naar de MUG e/s. En nu nog zo'n palette voor mijn blushes ! Ooh wat hou ik van orde !

Het palette kost 19,5 eur - de insert 10 eur.

Wie wil er ook zo ene ? 


xoxo
E.

11 opmerkingen:

 1. Meeeeee! Ik heb nog de oude, maar de nieuwe zien er toch wel meer georganiseerd uit haha. Maar voor mij zonder insert, ik heb er anders te veel nodig :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. ik vind die inserts nog steeds een verhaal apart. vroeger, met ingebouwde inserts was het zoveel beter! :(

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ahhhh top!!! Ik heb de nieuwe ook, met blush aan een kant en oogschaduw aan de andere...en toch kan ik nog steeds bijkopen. Verslavend!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Oh my gooood, it's so prettaah! Wauw, wat een plaatje zeg, wat is het systeem ook mooi. Het ziet er zo luxe and prettah uit. ^^

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ziet er goed uit ! Mijn oogschaduws zitten ook in palettes, lekker overzichtelijk.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. I have this, but a much older version! I like how sleek and modern this one looks!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. sja eigenlijk is het wel een stuk overzichtelijker met zo'n pallet idd

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ik heb zo twee van die mini palettes die handtasproof zijn. Deze van jou is echt wel mooi!

  xoxo
  Grietje
  http://www.secondagenda.be

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Die zijn een stuk handiger dat de oude. Ik denk dat ik nog ergens van een Z-palette extra magneetjes heb om onder oogschaduw te plakken. Als ik die vind, stuur ik ze jou richting uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. super leuk! ik heb zo een palletje met 4 oogschaduwen in en die is vorige maand met de vierde aangevuld.. veel plezier met vullen :p

  BeantwoordenVerwijderen