donderdag 10 oktober 2013

WWYD - What would you do ?!No no no no nooooo ! Mijn teerbeminde MAC Salsarose pro blush heeft de retour vanuit Rhodos niet overleefd. Ik wist het dat ik er zo'n leeg pro palette had moeten bij kopen... En nu heb ik het vlaggen. 
Ik ga hem zo lang mogelijk proberen te bewaren zoals 'ie is, maar ik vrees dat een afbrokkelende blush het helaas niet lang meer uitzingt. Gisteren heb ik de blush even uitgehaald en het resultaat daarvan was roze korrels overal op de grond. Zeggen dat ik baal is een understatement. Dit is één van mijn favorieten make-upjes, boehoehoe. 


Zo gauw ik kan, ga ik mij een nieuwe aanschaffen.
Wat zou jij doen moest jouw favoriete beauty product stuk gaan ? Koop je een nieuw exemplaar of ga je voor iets anders ? 


xoxo
E.

10 opmerkingen:

 1. Ik heb dit probleem ook al vaak voorgehad. Wat ik dan doe is de blush/oogschaduw/... gewoon helemaal kapot maken aka verbrijzelen. En dan met alcohol hem weer heel maken :D Moet je maar eens op googlen, het werkt echt heel goed. Hij is dan wel niet meer volledig perfect zoals ervoor maar je gaat hem wel weer kunnen gebruiken.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hey Amy, bedankt voor de tip ! Ga ik zeker doen want ik wil eigenlijk niet nog eens geld uitgeven maarja, het is zo'n mooie blush ;-) !

   Verwijderen
 2. de schade valt toch nog mee? ik zou hem in deze staat nog op de normale manier gebruiken

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Het is jammer genoeg niet te doen, van zodra ik hem uit het doosje haal begint ie volledig af te brokkelen. Met een roze vloer tot gevolg :p.

   Verwijderen
 3. I feel you! Het ligt eraan hoe erg hij kapot is, maar ik probeer ze altijd terug te pressen. :) Als het echt een favo is, koop ik hem opnieuw. Jap, zo gek ben ik ook wel! ^^

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik heb onlangs mijn msf skin finish laten vallen en ik ga ook een nieuwe kopen want er valt niet meer mee te werken.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Oh noooo that's so sad! Can you try to press it back? I've done it before. It's not quite what it used to be, but it worked. I'd probably repurchase if it can't be saved though. I'm glad it's not LE, because in that case it'll be much harder to replace it!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Er zijn inderdaad wel methodes om hem te fixen, misschien moet je dat eens proberen! En anders je collectie eens goed uitspitten om te kijken voor een waardige vervanger...

  BeantwoordenVerwijderen
 7. ik zou ook proberen eerst opnieuw te pressen :-). Wie weet lukt het en heb je weer 20 eurotjes uitgespaard ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ik zorg er altijd voor dat hij helemaal stuk is en dan maak ik het weer aan elkaar met alcohol. Leuke blog heb je trouwens! Zullen we elkaar volgen op bloglovin?

  Liefs,
  Françoise

  www.ourvisiononbeauty.blogspot.nl

  BeantwoordenVerwijderen