vrijdag 18 februari 2011

2True Lipgloss

Een tijdje geleden merkte ik in het Kruidvat een zwart draairekje op met a whole bunch of cheap make up. Dat moest ik uitproberen ! Ik nam drie lipglossjes mee van het merk 2True, het was namelijk 3 voor 5,99 ( of iets in die aard). Het was alleszinds niet meer dan zes euro, voor drie glossjes is dat wel héééél erg goedkoop.
Er bestaan twee soorten lipgloss van het merk, ik nam de Colour Drench Lipgloss mee in de kleurtjes 1,3 en 4. Very sexy names, don't you think ?
Nummer 1 is een bruinish nude kleurtje. Nummer 3 is pearly lichtroze en nummer 4 is pinky roze.
De verpakking is best stylish voor zo'n goedkoop merk. Doorzichtig met een simpele zwarte dop. De geur is eerlijk gezegd niet te harden. Het heeft zoiets van caramel chemicals. Maar, als je dat niet erg vindt, dan is ie eerlijk gezegd best wel goed. Zonder eten of drinken overleeft ie minstens drie uur. Langer dan dat heb ik het nog niet getimed. Eenmaal ik lipgloss opheb, breng ik het meestal niet opnieuw aan, I tend to forget you know. Een drankje overleeft ie waarschijnlijk wel maar dan zie je hem waarschijnlijk niet meer zo goed zitten.Nummers 1 en 3 gebruik ik vaak, nummer 4 is me net iets te roze. Ik doe hem meestal op wanneer ik uitga, dan is het toch donker en valt ie minder op ;-)
Ik weet niet goed als ik ze nog opnieuw zou kopen, maar het is best goede kwaliteit voor zo'n goedkoop merk. 
Te koop in het Kruidvat voor (denk ik) 2,99 euro per stuk.

2 opmerkingen:

  1. Ik heb nog nooit iets van dit merk geprobeerd

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Moet je zeker eens doen, de kwaliteit valt best wel mee voor zo'n goedkoop merk.

    BeantwoordenVerwijderen