dinsdag 22 maart 2011

Bonjour Monsieur Printemps

Spring is in the air ! Wat een heerlijke dagen zijn het zeg. Het warme zonnetje met af en toe een fris brisje geven mij toch al genoeg lentegevoel om rond te flaneren in mijn ballerina's met een blazer en big fat zonnbril !
Wat hoort daar ook bij ? Jawel aangepast make up.
Ik ben tegenwoordig helemaal into peachy/koraalkleuren. Ja, ik weet het, dat was meer iets van vorige jaar, dit jaar lijkt oranje de trend te zijn. Maar toch, ik vind dit een bijzonder fijne kleur.
Vandaag iets meer over mijn favorieten du jour.


Herinner je je nog de Les Perles de Chanel collectie ? Ik denk dat die ondertussen al niet meer in de winkels ligt, toch niet waar ik ga :-) Anyway, de blush daarvan : Espiègle, is echt mijn favoriet geworden.
Deze lovely blush heeft echt mijn hart gestolen. Het is een licht oranje/koraal( ja het is mijn favoriete woord nu :p) kleur met subtiele shimmers in. Deze blijft behoorlijk lang zitten, toch een hele dag en dan nog, wat is er nu leuker dan een Chanel doosje uit je handtas te flashen en je ff bij te werken ?
Inderdaad, dacht ik al ;-) Overigens, hij ruikt ook zo lekker. Ik kan de geur niet echt thuisbrengen, het heeft zo iets bloemigs. Je moet er ook niet teveel aan ruiken, dan wordt het alweer teveel, haha :d.
Er zit ook een borsteltje bij die prima werkt, handig voor onderweg.

Jammer genoeg komt deze baby wel met een hoge prijs : 36 euro ! Daarvoor krijg je 4 gram, wat best wel veel is.
De prijs is hoog, maar af en toe kan  het er wel eens vanaf wat mij betreft. Ware het niet van de mooie verpakking, ik zou er zoveel niet voor geven hoor.
de foto's komen van Temptalia wegens het afweten van mijn telefoon, en ik had nog zo mijn best gedaan, er volgen dus nog meer foto's !

De laatste tijd ben ik aangenaam verrast door de maquillage van Chanel, er zullen zeker en vast meer blushes volgen.
Nu mijn andere favoriet du jour : Catrice Floralista Lipgloss.
Ik kon het niet laten vorige week en moest dan toch iets kopen van de Catrice Floralista collectie. Over het algemeen was ik toch redelijk teleurgesteld, ik zag aanvankelijk niets wat mij aanstond. Een nadere blik gaf mij dan toch deze koraal(ish) lipgloss in het vizier.
Ik spreek hier over de middelste kleur. Er staat geen naam op de gloss. Ik heb ook die er onder, de transparante kleur, daar volgt nog een review van.


Het is eigenlijk mijn allereerste lipgloss van Catrice en ik ben ook hier aangenaam van verrast. Hij blijft best lang opzitten, ook na een drankje.
Het enige jammere vind ik het borsteltje, het is zo lang. Ik zie mezelf precies altijd naast mijn mond kleuren als ik over straat loop.
Er blijft toch een mooi kleurtje achter op de lippen van deze. Ik heb behoorlijk gepigmenteerde lippies maar bij dames met heel erg lichte lippen komt deze hier waarschijnlijk wat sterker naar voren.
Zo, deze twee superleuke producten draag ik met zo'n mooi weertje graag samen. Het geeft zo'n lekker zomers gevoel.
High end & budget gaan hier mooi hand in hand !

ps : andere foto's volgen nog ! blame the cellphone

2 opmerkingen: