vrijdag 25 maart 2011

Vitamin E Face Mist

Ik vertelde jullie eerder al over de Vitamin E lijn van The Body Shop. Vandaag een review over hun welbekende Face Mist. Deze wordt nogal vaak eens vergeleken met de Fix + van Mac. Die heb ik zelf nog niet uitgeprobeerd, staat op mijn to do list.


Eerst en vooral over de verpakking : Het is een stevig plastieken flesje in het roze. Deze zie je snel in stash staan. Niets vervelender dan tien minuten te moeten zoeken naar dat ene ding die er net hetzelfde uitziet als 30 andere :p.
Op de achterkant van het flesje staat er als uitleg : With panthenol to soften and rosewater to refresh. Excellent for setting make up.
Als mijn make up echt zoveel beter hiervan blijft zitten durf ik niet zeggen, het heeft wel een positieve invloed. Ik vind vooral door eens hiermee te sprayen dat mijn gezicht er extra glowy uitziet.
Ook om snel ff de make up op te frissen is dit ding wel handig. Het geeft zo een instant wake up gevoel.
Op het flesje staat er dat er rozenwater in zit : ik vind niet dat dit per se naar rozenwater ruikt, het heeft er wel iets van weg. Het is dezelfde geur als de night cream van dezelfde lijn waar ik al eerder over sprak.
Je kan hem ook gewoon gebruik om even je  gezicht te verfrissen, zonder dat je make up op hebt. Dat heb ik al eens gedaan. Ik had het flesje net gekocht en kon niet ophouden van er mee te sprayen, oeps :p. Ook dan geeft dit dat wake up gevoel.
Al bij al vind ik dit wel een leuk product die ik zeker opnieuw zou kopen. Ik gebruik het eigenlijk niet elke dag, maar dat is onbewust. Ik vergeet het nogal vaak. Maar, als ik uitga of ergens naartoe moet spray ik toch eens met deze lovely, het geeft je net die extra glow.
De Face Mist is een goedkopere versie van de Mac Fix +. Bij Mac krijg je 100 ml voor 16 euro.
Toch probeer ik de volgende keer eens de Mac Fix +. Die is natuurlijk wel vijf euro duurder maar goed ja, zo'n cultproduct moet ik toch ook eens geprobeerd hebben he.
En als echte beauty addict kan ik het niet laten nieuwe producten te proberen ;-)
I'll keep you posted !


The Vitamin E Face Mist is te koop in The Body Shop stores voor 11 euro.

2 opmerkingen:

  1. Klinkt interessant, ik gebruik eigenlijk nooit setting-sprays omdat ik er nou nog niet zo van overtuigd ben of ze wel zo goed werken.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik ben er ook niet super van overtuigd dat mijn make up er beter van blijft zitten. Het is iets extra maar niet onmisbaar :-)

    BeantwoordenVerwijderen