dinsdag 8 maart 2011

Dior Poudre Shimmer

Remember één van mijn vorige posts over de Dior Bronze ?
Wel, ik ging de dag dat ik de Dior Bronze kocht eigenlijk naar de parfumerie om deze hier te kopen.
Isn't it pretty ? Hmm ik vind het zo leuk om er naartoe te kijken.
Diegenen die Miss Lipgloss volgen kennen deze wel. Ze is er helemaal gek van. Haar praise over dit goddelijke ding kan je hier lezen. En de gekte is op mij overgeslagen. Ik zag hem al zoveel keren voorbijkomen bij haar. De prijs hield me telkens tegen maar op een lazy saturday een aantal weken geleden dacht ik : what the hell ! Ik koop hem ! It's miiiiinneeee !!!!Als je weet dat ik hem samen met de Dior Bronze heb gekocht kan je je wel inbeelden dat het een duur tripje was. Deze baby kost namelijk 44 euro ( 40 met de korting in de parfumerie). En wat maakt het nog erger : twee weken later zie ik dat de Ici Paris stapelkortingen houdt, aaaaarggghhh !!! Nuja, ik heb me kunnen inhouden, niets gekocht tijdens de stapelkortingen, goed he ! Wel verleidelijk, maar daar gaat nu niet over :d.

Over het poeder zelf : het is een highlighter in roze tinten. Het geeft zo'n subtiele glans en je kan hem opbouwen zoals je het zelf wil. Deze noemt Pop Diamond ( 01). De andere versie is er ene met  bruinere kleuren en noemt dacht ik Amber Diamond. Mocht de portemonnee het toelaten, ik zou hem ook wel halen. Aaah Dior, wat doe je mij aan ???
Deze komt wederom in de supermooie Dior verpakking. Blauw, stevig plastiek. Het is ook gewoon mooi om naartoe te kijken. Zelfs het fluwelen hoesje er rond straalt pure luxe uit.Het is niet supergoed zichtbaar maar je ziet duidelijk de shimmers op mijn hand.

Ik kan tegenwoordig niet meer zonder highlighter, of iets van shimmer. Naast deze heb ik ook nog die highlighter uit de Catrice Urban Baroque collectie, deze gebruik ik ook vaak tegenwoordig. Kwestie van hem snel op te hebben, dan kan ik een nieuwe kopen ( liefst van Dior of something else pretty :p)
Nee, het zal waarschijnlijk eeuwig duren tegen ik deze hier op krijg. Er zit maar liefst 10 gram in. Dat is onwaarschijnlijk veel !

Ik zou deze iedereen aanraden. Het is zooo'n fijn product. Natuurlijk wel een slag duurder dan gewoonlijk, ik koop zo'n spullen ook niet elke week hoor. Er zou gauw niets meer op mijn rekening staan. Maar, ik word altijd blij als ik deze zie staan. Mijn best friend komt er gek van als ze ziet hoeveel ik van mijn make up hou. What can I say : Real Love Baby !

Te koop in de parfumerie voor 44 euro.

4 opmerkingen:

 1. oh wat mooi ! Moet ik es checken in de parfumerie !

  BeantwoordenVerwijderen
 2. hij is echt moooi! Wel beetje prijzig...

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ja he, dat is het enige nadeel er aan.
  Af en toe een beauty splurge kan geen kwaad, hihi ;-)

  BeantwoordenVerwijderen