dinsdag 15 maart 2011

Panporn-Clinique Almost Powder

Nooooo ! Mijn favoriete poeder heeft zijn pan bereikt. Het verwondert me eigenlijk niet, ik gebruik deze elke dag. What am I talking about ? De Clinique Almost Powder foundation.


Je hoort het goed, deze is eigenlijk bedoeld als foundation. Ik begrijp het sowieso niet goed dat mensen gewoon poeder opdoen als foundation, misschien de mensen die gezegend met een egale perfecte huid, that's not me ! Ik gebruik hem als finishing powder na mijn foundation. Mijn gezicht wordt er zo zacht van en het blijft goed zitten. Ook geeft helemaal geen cakey effect, daar heb ik zo'n hekel aan. Het is een mooi matterend poeder.
 De verpakkingen van Clinique producten zijn ook altijd zo fijn : simple, yet elegant.
Toen ik deze kocht was ik aanvankelijk op zoek naar een los poeder maar de dame in de parfumerie bakte er niets van en toen dacht ik, laat ik deze maar meedoen. Clinique stelt mij meestal niet teleur.
Het gebeurt dan ook niet veel maar hier koop ik zeker een nieuwe van.
Mijn kleur is de lichtste : Neutral Fair.
Er zit 9 gram in. Het poeder gaat best lang mee als je weet dat ik hem ergens in september heb gekocht en bijna dagelijks gebruik.
Er komt ook een borsteltje bij in een apart vakje onder het poeder. Dit vind ik zoooo handig ! Ik gebruik altijd deze om het poeder op te doen, zelden een andere borstel. Doorgaans ben ik niet gek van de meegeleverde borstels maar deze is heel erg fijn.

In combinatie met mijn Estee Lauder Double Wear Foundation geeft dit poeder een mooi resultaat dat de hele dag blijft zitten.
Ik kan niet oordelen over het poeder als foundation op zich want daar gebruik ik het niet voor.
Ook voor touch-ups during the day is dit een uitstekend ding, er zit een handig spiegeltje bij en wanneer ik het dan toch even bijwerk vind ik dat ik er meteen weer wat stralender er uit zie.
Het doosje is ook supermakkelijk om snel ff in je handtas te smijten.
Ik merk wel nu ik de pan geraakt heb dat het poeder wel heel erg snel opgaat, boehoe.
Dan heb ik weer een reden om naar de parfumerie te gaan ;-) 
Absoluut een aanrader als je kwalitatief goed poeder zoekt tegen een doenbare prijs.

De prijs : 27 euro ( met de korting in de parfumerie nog iets van 21,60 euro dacht ik)

Ciao !

Geen opmerkingen:

Een reactie posten