zaterdag 5 maart 2011

Project **Pan

Goeiemorgen allemaal op deze fijne zaterdag. Het is weer weekend, de leukste twee dagen van de week, haha. Hebben jullie vakantie ?
Vandaag een post waarbij ik jullie toon wat ik allemaal staan heb die dringend eens op moet. En zo is het meteen een stimulans voor mezelf om die ook eens écht te gaan opgebruiken.
Ik noem het geen project 10-pan want het zijn veel meer dan tien producten. Ik ga niet wachten met opnieuw iets te kopen totdat deze op zijn, want dan ben ik nog wel eventjes bezig denk ik. Maar het is toch superfijn om producten op te maken die je niet zo leuk vindt of die gewoon in de weg staan. En dan is het zoveel leuker om iets nieuws te kopen.  Maar meestal kan ik dus zo lang niet wachten, haha :d.
Voila : bij deze mijn mandje met spulletjes die op moeten.
 Ik begin met mijn shampoos en bodylotion en dergelijke meer.
 Op de foto zie je er een tiental in mijn doosje zitten. Er staan er nog heel wat meer in de kast maar ik begin voorlopig met deze op te maken. Het zijn allemaal flessen die bijna leeg zijn, nog een keer of vijf gebruiken en het mag weg. De reden waarom ik nogal veel shampoo heb : mijn moeder. Als ze een actie ziet in de winkel : 3 voor prijs van 2 en van die zulke, dan neemt ze ze mee. En zo komt het dus wat wij veel shampoo hebben. Mijn zus en ik kopen daarbij zelf ook nog graag eens wat nieuws en het resultaat is : een overvolle kast. Daarom dat we besloten hebben om eerst spullen op te maken voor we wat nieuws kopen.

De Pantène conditioner en shampoos van Herbal Essences en Timotei zijn eigenlijk niet van mij. Maar ik heb het op mij genomen op deze dan toch ook maar eens op te maken.
De spray van Elsève is wel superfijn. Mijn haar wordt er altijd zacht van en als ik het niet droog ziet het er niet pluizig uit met deze spray op.
Het paarse flesje van Wella is dan weer iets anders. Daar staat op : haarversteviger. Geen van ons thuis heeft enig idee waar dit vandaan komt. Ik zou het zelf nooit kopen alleszinds. Het is ook helemaal geen goed product. Als ik het op doe en droog mijn haar niet, dan zitten er allemaal harde stukken in, alsof het kauwgom is. Echt vies. Dus nu gebruik ik het alleen maar wanneer ik mijn haar droog. Zoals je ziet, zal ik het wel nog een tijdje moeten gebruiken.

Als volgende item : bodylotion, deo ...
De bruin-zonder-zon spray van L'Oréal staat al veel te lang in mijn kast, die vliegt nu ook eens de deur uit. Binnenkort draag ik weer ballerina's en dan wil ik dat mijn voeten toch een mild kleurtje hebben. Ik zie er anders uit als een spook. De deo van Fa is wederom niet van mij. De geur kan me niet zo bekoren maarja, het moet op he. Dan de bodylotion van Eucerin, deze vind ik ook niet zo fijn. Ze smeert nogal stug en hydrateert ook niet zo lang.
De laatste twee items dan zaten eens in een pakketje van het één of het ander. Deze komen van bij Essenza. Het groene flesje is voor de gewrichten en de tube is een voetencrème. Het staat daar ook maar te staan in mijn kast dus : out the door with you guys !

Dan het allerbelangrijkste : make up ;-)

Dit zijn niet noodzakelijk dingen die ik niet goed vindt, ik  heb gewoon wat teveel liggen en daarom wil ik ze weg.
Ik begin met de dagcrèmes. Die zitten in het potje omdat er geen plaats meer was in het andere, haha :d.

Het zijn geen slechte dagcrèmes maar ik gebruik tegenwoordig liever iets anders en vooraleer ik een nieuwe koop moet ik eerst deze leegmaken. Ik vind het gewoon ook niet zo hygiënisch om meer dan één tube open te hebben. Je kan er toch maar eentje tegelijk gebruiken he.
En dan de primer van L'Oréal Studio Secrets. Hier maak ik nog een review van. Mijn gezicht wordt er superzacht van maar daar houdt het dan ook op bij mij. Ik heb niet de indruk dat hij mijn make up zoveel langer houdt.

Foundations : mijn obsessie ! Ik doe niets liever dan altijd maar nieuwe foundations uitproberen. Mijn holy grail heb ik al gevonden maar ik blijf zoeken naar een iets meer budget foundation. Er staan er nu een 6 in mijn kast, op zich niet zoveel. Ik wissel regelmatig af van foundation, hangt er vanaf wat ik die dag ga doen, is er een feestje of ga ik gewoon een uurtje naar school ? Je begrijpt me wel.
De Mac foundation heb ik gekregen van een vriendin, ze mocht deze niet meer gebruiken voor haar gezicht. We hebben dezelfde kleur, min of meer, dus dat kwam mooi uit. Deze is bijna op. Ik ben er niet zo gek van, geef mij maar de Studio Sculpt. Een review volgt nog.
Deze van Maybelline vindt ik helemaal niet goed. Ik weet niet wat het is maar hij ligt me gewoon niet. Ik ben nochtans een grote Maybelline fan, ik heb altijd een flesje Dream Satin Liquid staan. Ik kocht de Mineral Foundation omdat ze de Dream Satin Liquid niet meer staan hadden. Deze wil ik dan ook heel graag opgebruiken. Ik doe hem altijd op als ik even naar de winkel moet ofzo, dan hoef ik er niet super opgemaakt uit te zien :d
Het poeder van Catrice : tja, de ene dag geeft hij een cakey effect, de andere dag valt het best mee. Als je de eerste maal met poeder werkt is dit een goeie om mee te beginnen maar daar stopt het dan ook voor mij. Ik heb ondertussen poeder van Clinique en Estee Lauder en die werken veel beter voor mij.

Als laatste wat lipproducten, oogpotloodjes en een blush.



De twee lipglossjes zijn niet echt mijn kleur maar het is ook zo zonde dat ze niet gebruikt worden, daarom liggen ze in mijn potje.
De blush is van Bourjois, het was mijn allereerste blush. Een heel licht kleurtje, ook ideaal om voor de eerste maal met blush te werken. Nu vind ik hem niet zo fijn mee, omdat ik nu al wat meer aandurf met andere kleuren. Het zal wel een tijdje duren voor deze op is, ik heb gebruik hem echt nog zelden.
Al de oogpotloodjes die er liggen zijn echt al oud ! Shame on me ! Ik vind het niet zo hygiënisch om superveel potloden te hebben. Ik heb het nu niet over speciale kleurtjes, blauw en paars en noem maar op, die gebruik ik sowieso niet veel. Maar, ik had zoveel stompjes liggen die ik best wel nog even kon gebruiken. Er zijn er wel enige die ik al heb moeten wegsmijten, zoals een potlood van Clinique dat al jaren in de lade lag zonder dopje op, daar kwam geen kleur maar vanaf. Gelukkig was ie bijna op ;-)

Zo, dat was het voor vandaag. Best wel een uitgebreide post he. Ik heb dan ook veel om op te maken, hihi.
Misschien doe ik wel eens een update hiervan, binnen twee weken ofzo.
Hebben jullie ook zo'n mandje staan met spullen die op moeten ? Of een project 10pan, om het in beautyblogtermen te zeggen ?

Fijne zaterdag nog allemaal !

1 opmerking:

  1. Nou ik heb dat dus (nog) niet haha ik weet ook nog niet of ik dat wel nodig vind

    BeantwoordenVerwijderen