zondag 27 maart 2011

Strong Nails - Hema Nail Hardener

In een van mijn eerste posts vertelde ik jullie over mijn nagelprobleem : ze breken altijd af. Dat betekent : no nailpolish for me. Nagellak op stompjes is ook maar niets he. Toch wil ik zo graag gewoon mooie verzorgde nagels hebben en daar heb ik nu een oplossing voor gevonden.
Mijn vorige "nagelpost" ging over de Herôme Nail Hardener : die vond ik maar niets.
Tijdens het rommelen in de badkamer kwam ik een oud flesje van de Hema tegen en ik dacht meteen : why not, can't get any worse, right ?

Wel, ik ben aangenaam verrast. Meer zelfs : dit is echt een wondermiddeltje.
Ik smeer hier twee laagjes van op en doe het er om de paar dagen terug om voor een nieuwe laag en mijn nagels zijn echt sterker geworden en groeien sneller heb ik ook de indruk.

En, er is een blijvend effect ! De laatste twee weken heb ik deze nagellak niet meer opgedaan en mijn nagels blijven stevig. Goed toch ?
Nuja, ik denk dat je sowieso met nagels als de mijne regelmatig nail hardener moet opsmeren maar dat is slechts een kleintje in vergelijking met de mooie nagels die je er van krijgt.

Het is een transparante kleur maar met twee laagjes krijg je toch een dekkend laagje. Sowieso vind ik glanzende nagels toch net iets gezonder ogen dan met niets er op, dus dat is mooi meegenomen. 
Ik zou een foto van mijn nagels hier op zetten maar ik heb er aan zitten bijten ( erg he, het is wegens omstandigheden) en ze zien er dus niet aan. Toch hoop ik binnenkort ook eens een nail of the day hier te delen met jullie.

Het is al een oud flesje, ik vermoed dat het nog altijd wordt verkocht in de Hema en de prijs is zeker niet meer dan 5 euro denk ik.

Enjoy this sunny sunday !
En stay tuned : straks maak ik mijn eigen lippenbalsem en ik deel graag mijn avontuur met jullie ( ook al heb je het wss al 100 keer zien voorbijkomen op andere blogs ;-)
Ik hoop het vanavond met jullie te delen, zoniet is het voor morgen.

Ciao !

1 opmerking:

  1. Oh klinkt goed! Ik heb zelf ook hele slechte nagels dus misschien ga ik deze maar eens proberen

    BeantwoordenVerwijderen