zondag 10 april 2011

Catrice - nieuwe spulletjes

Gisteren was ik en route om wat boodschappen te doen en ik wipte ff het Kruidvat binnen om een nieuwe tandenborstel te halen. Tot mijn grote verbazing zag ik dat het nieuwe Catrice display er al stond & boy, was I happy ! Het ziet er allemaal zo ongelofelijk mooi uit. De verpakkingen, de kleurtjes, het breed assortiment aan producten. Er is voor elk wat wils.
Natuurlijk kon ik het niet laten om wat mee te nemen, zeker niet met de stapelkortingen van het Kruidvat op dit moment. It's an offer I couldn't refuse !

Vooraleer ik aan alles eens kon prutsen moest ik eerst een Oost-Europese man zien te overwinnen. Ja inderdaad, een man stond voor het Catrice rek make up uit te zoeken voor zijn vrouw. Hij was lekker lustig alle lipsticks op zijn hand aan het testen en aan de oogschaduwen aan  het prutsen. En maar niet willen weggaan he ! Ik kwam gek ! En altijd maar zijn vrouw opnieuw roepen, ocharme het mens. Khad er echt medelijden mee. Wie kiest er nu make up uit voor zijn vrouw ? Bah bah bah ! Was hij eindelijk weg, stond ik lekker op mijn gemak wat rond te kijken, stond hij daar weer ! Aaaah, je begrijpt mijn frustratie wel.
Wat was ik blij toen ik de man en zijn gevolg richting kassa zag trekken.
Eindelijk kon ik in alle rust eens goed rondkijken naar wat ik in mijn mandje zou gooien.
Alles zag er echt heel mooi uit, ik wist niet waar eerst te kijken en begon bij de lipstick.
Ik heb maar één lipstick meegenomen, in het kleur Be Natural, de nude lipstick, maar er waren heel wat leuke kleurtjes tussen. Ik zal er waarschijnlijk nog eens een paar halen.
Ook de naggellak zag er super uit. Een hele brede waaier aan kleuren, en het ziet er zo professioneel uit allemaal. Geen schreeuwerige verpakkingen, nee hoor, allemaal heel clean in doorzichtig stevig plastiek.
De oogschaduwen trokken de meeste aandacht voor mij, ik had reeds een aantal mono's van Catrice en ik koop er zeker nog. Echt hele mooie kleuren. Van felpaars tot rustig donkerbruin. Zeker een aanrader.
Dan waren er ook nog gelliners, foundations, poeders, mascara's, maar die heb ik allemaal aan de kant laten liggen. Ik ben best kieskeurig als het op mijn gezicht aankomt, de foundation zal ik niet snel uitproberen. Ooit heb ik eens een mascara uitgeprobeerd van Catrice en die was wel heeel erg goed, maar ik heb er nog genoeg dus dat liet ik ook maar liggen.

Nu, wat heb ik allemaal meegenomen ? Ik wilde het wel allemaal meedoen maar bon, het stopt ergens he.

Ik nam twee oogschaduwquads mee, twee blushes, twee oogpotloodjes, een lipstick, een lipgloss en nog een blushbrush ( ik had dezelfde brush al uit de Urban Baroque collectie en vond hem zo fijn dat ik nu maar nog eentje mee nam).


Ik kan je al zeggen over de oogschaduwquads : super kwaliteit. Gisteravond maakte ik er een ooglook mee en ik vond het echt heel goed geslaagd. Het bleef ook goed zitten, een hele avond lang.


Het linkse oogschaduwquad heet ' The season's must have' en het rechtse heet ' OMG I want that !'
Ik heb de rechtse gistereavond gebruikt en ik vind het leuke kleurtjes die heel goed bij elkaar passen. Ideaal voor een avondje uit of een meer zakelijke look. De pigmentatie is ook behoorlijk goed. Wel oppassen met de lichtste kleur : it's a lot of glitter ! Ik had een beetje teveel gebruik en mijn gezicht hing vol met glitters :p
De pigmentatie van het linkse quad is iets minder maar dat hoeft niet noodzakelijk een minpunt te zijn.
De kleuren van de quads kan je ook afzonderlijk kopen. Het is eigenlijk gewoon een combinatie van wat kleurtjes in een handig palette. Zo heb ik eigenlijk de zwarte kleur van het rechtse palette al liggen, het is Captain of the Black Pearl. Nu ja goed, dat is niet zo erg, dan heb ik er twee.
Al bij al fijne oogschaduw waar zeker nog een degelijke review van volgt.
Er zijn nog twee andere palettes beschikbaar in de winkel.
De roze blush is Raspberry Ice Cream en de bruine heet Chocolate Cream. Mijn eerste indrukken zijn positief. Er zijn nog twee andere kleurtjes beschikbaar, een meer roze en nog een bruine tint ook. Ze lijken best wel op elkaar, daarom nam ik er ook maar twee mee.
 Ik ben helemaal into nude lips tegenwoordig en kon deze twee dan ook niet laten liggen.
De lipstick heet Be Natural en de gloss heet Bare Necessity. De lipstick heb ik gisteravond al veelvuldig zitten smeren ! Het is een heel dekkende kleur die goed blijft zitten.
De oogpotloodjes waren iets van 1 euro per stuk, ik dacht ja, waarom niet he, voor dat geld kan je niet veel missen. Ik heb ze nog niet uitgeprobeerd. Er waren alleszinds behoorlijk wat kleuren beschikbaar.

Zo, dat was dan (alweer) mijn buit van de dag. Nu gaat de knip er echt wel op voor een tijdje. Ik heb nog een bestelling onderweg en volgende week ga ik nog een dagje naar Rijsel gaan winkelen, de Sephora en Mac kunnen dan gewoon niet ontbreken ! Maar daarna is het ECHT gedaan tot ik naar de VS vertrek, ik weet nu al dat mijn koffer bij het terugkeren gaat uitpuilen met allerlei beautystuff ( en kleren natuurlijk ook). Dus, nu is het een beetje sparen weer.
Maar, ik kan terug een tijdje voort met alles wat ik gekocht heb de laatste tijd. Ik ben echt blij met mijn spulletjes ! En alles was zo goedkoop van Catrice, ik heb denk ik niet meer dan 15 euro betaald ofzo voor alles tesamen, het zit er niet veel naast. Dus dames, sla je slag als je dit merk fijn vindt, het is zeker de moeite waard.

Geniet nog van deze fijne dag !

PS : ik had uiteindelijk wel nog een tandenborstel terug mee naar huis ;-) haha !

6 opmerkingen:

 1. Wat heb je leuke dingen gekocht! Ga je nog swatches maken?

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ja hoor, doe ik een van de komende dagen :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ach ja, zoveel heb je niet uitgegeven en je hebt er toch maar weer leuke spulletjes bij!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Het was inderdaad niet zo duur he, hihi ;-)

  BeantwoordenVerwijderen