maandag 11 april 2011

Estée Lauder Pure Color Crystal Lipstick

Estée Lauder is absoluut een van mijn favoriete merken. De producten zijn kwalitatief hoogstaand en de verpakking is zo heerlijk luxueus.
Onlangs vernieuwden ze hun lipstick-assortiment en ik kon het dan ook niet laten om me er eentje aan te schaffen. Ik kocht de kleur Peach Paradise. De kleur had al eerder mijn oog getrokken maar de prijs hield me toch een heel klein beetje tegen. Gelukkig doet een kortingsbon van de Ici Paris wonderen, nietwaar ;-)Ik heb hem nu al een grote week in mijn bezit en heb hem al bijna elke dag gedragen.
De lipstick smeert echt heerlijk. Het is een romige textuur die heel zacht aanvoelt op de lippen. Ik heb ook het gevoel dat mijn lippen verzorgd zijn en niet uitdrogen door deze lipstick.
Een snelle blik op de ingrediëntenlijst toont me dat er shea butter, soy extract en abrikozenpit in zit. Kan alleen maar positief zijn he.


                                   De verpakkingen van EL producten zijn altijd zo mooi !
                                         De kleur is zo wat rozig met peachy ondertonen


Ze smeert echt super goed, helemaal niet stug ofzo, wat ik wel al eens heb gehad met andere lipstick.
De namen van de lipstick zijn ook leuk en dat maakt het alweer aantrekkelijker dan een nummertje.
Hoe leuk klinkt Peach Paradise niet ? Ik denk dan al aan witte stranden en een kokosboom, haha, het wordt tijd voor vakantie denk ik :p

De houdbaarheid van de lipstick is best wel ok. Zonder iets te eten of te drinken blijft hij een paar uur zitten, één drankje kan hij nog net aan, na een volledige maaltijd is de lipstick weg en moet hij bijgewerkt worden. Dat vind ik eigenlijk niet zo erg. Zo lang hij niet na een uur alweer verdwenen is ben ik al blij.
Er is wel een onderscheid tussen de lipsticks. Er zijn namelijk drie verschillende finishes :

Er is de Long Lasting Satin creme : dit is een matte finish
Long Lasting Lustrous Shimmer Lipsticks : meer shimmer en minder langhoudend dan de satin creme en minder dekking ( Peach Paradise behoort tot deze categorie)
Crystal Sheer shine : een meer transparante lipstick

Ik vind dat de lipstick een behoorlijke goede dekking geeft. Het kleur op mijn lippen is niet de kleur zoals de lipstick zelf is, eerder een afgezwakte versie maar ik vind het sowieso erg mooi. Het mocht iets meer dekkend geweest zijn, dan had je echt die volle kleur zoals op de lipstick zelf. Maar daarvoor kijk je dan misschien beter bij de Satin Creme versies. 


De verpakking vind ik erg luxueus. Onderaan zie je de kleur, dat is handig als je op zoek bent in je stash. Daarboven zit een gouden dop met het EL - logo. Very shiny & pretty allemaal. 
 De benaming Peach Paradise klopt misschien niet helemaal, ik vind hem echt meer roze dan peach, maar goed, dat is meer een detail ;-)

 
Het enige nadeel : de prijs  is 26 euro. Dit is niet iets wat ik elke week zou kopen maar de goede kwaliteit en superleuke verpakking zijn meer dan voldoende om mij te overtuigen nogmaals deze lipstick te kopen.


Mijn eindoordeel : Ik ben erg tevreden van deze lipstick en zou deze zeker en vast opnieuw aankopen.

Te koop in de parfumerie, voor 26 euro.

4 opmerkingen:

  1. Wow mooi kleurtje! Ik heb zelf nog nooit wat van Estée Lauder geprobeerd

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Thanks ! EL is zo'n fantastisch merk, moet je zeker eens iets van proberen hoor !

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ik vind de kleur erg mooi maar op de foto lijkt hij mij toch iets te weinig dekkend voor mij dan althans. Hij staat je wel goed!

    BeantwoordenVerwijderen