woensdag 13 april 2011

Zoeva Blush Palettes

Hebben jullie al van de Duitse webshop Zoeva gehoord ? Dit is een webwinkel waar je allerlei grote 88 palettes kan kopen en tegenwoordig ook oogpotloodjes en cream liners. Ik heb hier twee blush palettes op gekocht vorig jaar en ik ben er super tevreden mee !
Eerst en vooral even over de service van Zoeva : die is heel goed. Je maakt gemakkelijk een account aan, legt de producten in je mandje, rekent af, meteen krijg je een mailtje en dezelfde dag, of hoogstens een dag later wordt het pakketje verzonden met UPS.
Onlangs verlaagden ze hun verzendkosten naar 5,95. Dat is echt niet veel he. Toen ik vorig jaar bestelde waren de verzendkosten nog 11 euro, dat vond ik best een beetje te duur maar nu, 5,95, is echt een faire kost.
Meestal krijg je het pakketje ook binnen de twee dagen aan je deur geleverd en met de trackinservice van UPS zie je meteen waar het pakketje zich bevindt.Over naar de palettes dan. Ik kocht er twee. Een meer roze ' Fresh Pink' en eentje met rode ondertonen ' Sun power'.
Ik heb mij toch een beetje laten vangen aan het sun power palette want dat bleek in werkelijkheid veel roder en bruiner te zijn dan op de foto van de website. Voor een wit spook als mezelf is dit dus geen zo'n handig palette. Ik gebruik hem dan ook niet vaak. Misschien als ik wat bruiner ben dat het mij meer van pas zal komen.


Het Fresh Pink palette is dus mijn favoriet. Het zijn allemaal rozige kleuren met subtiele verschillen onderling. Ook zitten er twee heel felle kleuren tussen, de meest rechtse onder en boven. Die gebruik ik niet zo vaak, ik ben altijd bang dat het overdone zal zijn.
De blushes zijn erg gepigmenteerd. Normaal klop ik mijn brush niet altijd eerst af als ik blush aanbreng maar met deze is dat wel echt nodig. Beter teveel gepigmenteerd dan te weinig he ;-)
Als ik niet goed weet welke blush aan te brengen dan haal ik gegarandeerd dit palette boven. Het is ook superhandig om mee te nemen voor een weekendje weg of op reis.
Dit is de eerste rij van links naar rechts

Dit is de tweede rij, van rechts naar links. Ja ik weet het, geheel onlogisch. Ik was niet aan het opletten als ik foto's maakte :p
Het is echt mijn favoriete palette met al die suikerzoete kleurtjes !

Over naar het Sun Power palette. Zoals ik al zei : deze kleuren zijn té bruin en té shimmery voor mij.
Voor dames met een gebruinde huid is dit evenwel een superleuk palette. Het zijn echte zomerkleurtjes die de huid een mooie gloed geven. Ik gebruik hoogstens eens de meest rechtse kleur onderaan. De andere kleuren durf ik niet goed aan. Dat vind ik wel jammer, het palette ligt er meestal maar zielig bij te liggen in mijn stash maar ik ben er gewoon niet veel mee. Zoeva zou de foto op de website toch eens mogen aanpassen. Het ligt misschien aan mij maar op de website ziet het er allemaal niet zo fel uit.

Je ziet dat het Sun Power palette toch behoorlijk gepigmenteerd is heNu ja, dit allemaal ter zijde : ik vind dit geweldige palettes voor een nog meer geweldige prijs : 12,95 per stuk ! Dat is echt geen geld. Voor een blush van L'Oréal betaal je waarschijnlijk al gauw tien euro, voor die prijs krijg je er tien bij Zoeva.
Als blush - beginneling zijn dit ideale palettes om mee te starten, als je nog niet goed weet als je wel blush zou dragen of hoe het te gebruiken enzo.. Ik zelf heb ook met die reden deze palettes gekocht, zo had ik meteen wat kleuren om mee te experimenteren.
Ondertussen kan ik al niet meer zonder blush en is mijn stash lichtjes aangegroeid met blushes, toch blijf ik deze, vooral dan het Fresh Pink palette, met veel plezier gebruiken.

Ook de verpakking is heel goed : stevig zwart plastiek. Het ziet er professioneel uit.
Wanneer de bestelling binnenkomt zit alles nog eens in plastic gewikkeld en de doosjes zitten nog eens in een kartonnen doosje. Er wordt zorgvuldig omgegaan met de producten bij Zoeva. Dat kan ik alleen maar toejuichen.

Deze twee lovelies krijgen een dikke A+ van mij.

Neem zeker eens een kijkje op de website van Zoeva. Je vindt er allerlei mooie oogschaduwpalettes, pigmenten, valse wimpers en ook brushes. Ik heb zelf ook brushes van Zoeva en ze zijn echt to die for! Hier komt nog een review van.

Kennen jullie Zoeva al ?

2 opmerkingen:

  1. Ik heb weleens op de website van Zoeva gekeken maar ik heb er nog nooit wat besteld. Ik wil de eerst het Sun Power palette bestellen! De palettes zien er leuk uit!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Het sun power palette ziet er wel iets voor jou uit, afgaande op je foto ;-)

    BeantwoordenVerwijderen