zaterdag 16 april 2011

I'm a sucker for Dior - Electric Tropics

Dat ik een Dior - fan ben geworden konden jullie in een aantal vorige posts reeds lezen.
Binnenkort ligt de nieuwe zomer collectie van Dior in de parfumerie en ik heb het gevoel dat mijn portemonnee er weer onder zal lijden.


De collectie heet Electric Tropics en doet mij werkelijk denken aan een strandje op Hawaï met een cocktail in de handen en perfect gelakte nagels in de kleur Aloha !

Ik ben zelf geen fervent nagellakster (als dat al een woord is), maar dit vind ik wel een superleuk kleur.
De andere kleur heet Paradise. Verder is er ook nog een TopCoat beschikbaar in de collectie.

Nu over naar mijn persoonlijke musthaves :


Het Diorskin Nude Glow Powder. Mijn hart gaat sneller slaan bij het zien van deze prachtige highlighter/bronzer. Er zijn twee kleuren Aurora 001 en Sunset 002.
Doe mij maar one of these please ! Oh wat jammer dat Dior altijd met flinke prijzen gepaard gaat : 45 euro jawel. Pijnlijk hoor. En ik had nog gezegd dat ik geen geld meer ging uitgeven tot ik op reis ging. Misschien zie ik ze wel in de taxfree op de luchthaven, dan telt mijn besparingsplan niet meer :d
Of misschien doet de Ici Paris binnenkort weer een kortingsactie ! Dat valt ook onder de uitzonderingen !Een tweede musthave is de DiorSkin Nude Glow. Het is een soort primer die je huid een gezonde gloed zou geven. Er is een Summer Fluid en een Complexion Enhancer. Als je het mij vraagt is dat beide hetzelfde product met een andere naam er op. Kwestie van te verkopen zeker. Misschien dat de Summer Fluid een meer foundation-achtige finish heeft ? Ik heb er geen idee van. Van zodra ze in de winkel liggen ga ik op onderzoek uit.
Ook deze kosten 45 euro. Ik ben toch wel erg benieuw naar de Complexion Enhancer. Een beetje extra glow kan nooit geen kwaad !

En zo staat de teller alweer op 90 euro : aauch !

Verder is er nog de Dior Addic Crystal Gloss in vier mooie kleurtjes. Aan 29 euro het stuk laat ik deze toch maar mooi liggen. Het zijn wel leuke kleuren, lekker flashy. Ik vraag me af als ze wel zo flashy zijn op de lippen. Kijk zeker eens naar het artikel van Miss Lipgloss over deze collectie, ze heeft een van de lipglosses geswatched op haar hand en er is haast geen kleur te zien. Duur glossje if you ask me.


Als laatste zijn er nog twee oogschaduwpaletjes, Dior 5 Couleurs.
De eerste is Rosy Nude, de tweede is Rosy Tan.
Het zijn beide paletjes met rustige, nude kleuren.  Het is niet spectaculair vernieuwend vind ik. Bruin gecombineerd met roze en wat lichtere kleuren : been there, done that ! Ik vind het erg mooie kleuren maar ik heb zoiets toch zeker al liggen in mijn persoonlijke ' collectie'.
Ook passen de kleuren mijns inziens niet echt in het Electric Tropics thema, maar goed, dat is dan my humble opinion.
Ik heb eigenlijk ook geen idee van de kwaliteit van Dior oogschaduw. Aan 55 euro per paletje laat ik deze ook maar mooi liggen in de winkel.
Sinds ik het Chanel Regard Perlé paletje heb gekocht in januari en nog maar 5 keer heb gebruikt, denk ik wel twee maal na voor ik nog eens oogschaduwpaletjes koop die meer dan 40 euro kosten.De collectie zou sinds 13 april in de winkels liggen, ik ben gisteren in de stad geweest en heb nog niets zien liggen maar in het gat waar ik woon ( Oostende aan de zee :p) komt alles altijd een beetje trager.
Ik heb een no buy ingelast voor mezelf maar ik voel nu al aan dat het moeilijk gaat worden. En dan is de nieuwe Chanel zomer collectie nog niet binnen :d haha !

Nou jaa, als ik dan toch bezwijk : all in the name of beauty !


Ciao ladies !

 ps : lees zeker eens de artikelen van MissLipgloss, Beautygloss en Lushious Beauty over deze collectie!

Bron foto's : lushiousbeauty

5 opmerkingen: