zaterdag 23 april 2011

Instant Perfection with Clinique's Pore Minimizer

In een van mijn vorige posts toonde ik jullie wat aankoopjes uit de Ici Paris. Eentje daarvan review ik vandaag en dat is de Clinique Pore Minimizer.
Ik was op zoek naar een andere primer en ik zocht random op wat merken en kwam uit bij Clinique.
Dan zocht ik wat reviews op en die waren allemaal heel lovend. Dat kan niet missen, dacht ik bij mezelf en ik kocht hem dan maar.
Mijn allereerste indrukken : wauuuw, I looooove this stuff !!

Dit goedje maakt mijn gezicht fluweelzacht en dit blijft zo een ganse dag lang. Telkens ik aan mijn gezicht komt, met foundation en alles er over, voelt dit zo heerlijk zacht aan. Je moet het zelf proberen om het te geloven, ik kan er niet lovend genoeg over zijn :d

Wat zegt het product zelf? Op de tube staat : Pore Minizer ( uiteraard) maar ook Instant Perfector.
Als ik die woorden zie denk ik meteen : aah dit moet mijn huid een beetje extra glow geven toch ? Ja en dat doet hij ook. Glow is misschien een beetje overdreven, ik vind er geen ander woord voor op dit moment, maar als ik dit opbreng klaart mijn gezicht toch wel op.

Als pore minimizer doet hij ook zeker zijn werk, ik heb geen giant pores maar ik zie toch zeker een verschil. Eigenlijk is het denk ik eerder de bedoeling om dit aan te brengen op de plaatsen waar je grote porieën hebt maar ik gebruik het over mijn volledige gezicht. Men een mini mini mini toefje kom ik toe voor mijn gezicht. Het smeert zo makkelijk uit en voelt aan als boter.

Je ziet op de foto dat de primer licht getint is.

Hier is hij uitgesmeerd op mijn hand. Je ziet het natuurlijk niet goed maar in real life zijn mijn porieën kleiner.

Naar mijn mening blijft mijn make up ook langer zitten. Ik heb een aantal foundations die helemaal niet lang blijven zitten maar met deze primer op vind ik dat het er toch langer goed uit ziet.

De Pore Minimizer komt er in twee kleuren, 01 invisible light en 02 invisible deep.
Beide zijn lichtjes getint. Dat zie je echter niet echt terug op het gezicht. Ik heb nr 1, misschien moest ik nummer twee gebruiken dat de bruine kleur beter zichtbaar zou zijn.

Over de verpakking kan ik ook alleen maar positief zijn. Een stevige tube die er clean uitziet, geen opmerkingen daar over.
Er zit 15 ml in dus daar kom je wel een eindje mee toe.
Het product doet mij denken aan de L'Oreal Studio Secrets primer die ik eerder reviewde. Daar was ik niet zo positief over. Ik dacht eigenlijk, omdat ik de Pore Minimizer zo vaak gebruik dat hij snel op zal zijn, maar toen moest ik denken aan mijn potje van L'Oréal waar ook 15 ml in zit en daar heb ik echt eeeeuwen mee gedaan. En toen ging ik zelfs heel kwistig om met het product. Dus, hoe klein de tube ook lijkt, ik denk dat ik dit wel een tijd lang kan gebruiken.

Als ik voorheen dacht aan een Pore Minimizer  wist ik niet dat je dit kon gebruiken als primer, maar na het lezen van reviews ben ik helemaal overstag gegaan. Een gelijkaardig ( maar duurder) product is de Idealist Pore Minimizing Skin Refinisher van Estée Lauder. Dit wordt ook gezien als een uitstekende primer. Ik heb hem staan in een sample flesje, een review komt zeker nog.
De prijs valt erg goed mee : 23,15 euro ( of 18,52 met korting in de parfumerie).
Ik koop deze zeker opnieuw wanneer hij op is.

Mijn eindoordeel : super in één woord ! Ik kan hem alleen maar aan iedereen aanraden.

Uit dezelfde lijn bestaat er ook nog de Thermal-Active Skin Refiner. Ik heb er zelf geen ervaring mee maar ik denk dat het een soort maskertje is. Ik vermeld het maar eens voor de volledigheid. Dit kost 34 euro voor 75 ml.


Hebben jullie dit al geprobeerd ?

4 opmerkingen:

 1. Ziet er goed uit! Ik heb de Estée Lauder Idealist, maar dat is een huidverzorgingsproduct, en niet zozeer een make-upprimer. Je huid wordt er wel heel zacht van, daar niet van! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik heb deze al 2 jaar in mijn kast liggen...en nooit gebruikt! Erg he?

  BeantwoordenVerwijderen
 3. @beautyloves : Ja ik weet het, het wordt niet gepromoot als primer maar ik heb het al zien gebruiken in een aantal EL make up filmpjes :-) Daar wordt mijn huid ook wel erg zacht van !

  @peggy : Haha idd, erg, moet je zeker eens gebruiken hoor :d

  BeantwoordenVerwijderen