donderdag 26 mei 2011

My MAC wishlist

Ik ben al sinds januari niet meer in een MAC store geweest. Por qué ? Omdat ik daar niet buiten kan gaan zonder a truckload aan stuff te kopen en mijn arme spaarpot kan dat niet aan. Ik moest ook sparen voor mijn reis deze zomer naar de VS ( die dichterbij komt, jeij !) en MAC is daar goedkoper door de dollar die zo laag staat. Daarom heb ik al een tijdje geen mac spullen meer gekocht, hoewel de verleiding groot is met al die mooie limited editions !
Ondertussen is mijn wishlist flink gegroeid, ik vind het zo leuk om rond te snuffelen op de website van mac. En ik dacht dat het wel eens leuk zou zijn om die te delen met jullie.
Ik ga er niet veel commentaar bij geven, de meesten onder jullie kennen ook zowat alles van mac. Soms is het gewoon leuk om naar de plaatjes te kijken ;-)
Fluidline

Studio Concealer

Prep+Prime Loose Finishing Powder

Blush - my obsession !
 Ik heb niet echt bepaalde kleuren blush in gedachten, ik zal het wel zien in de winkel wat er mij aanstaat. Alleen, ik weet nu al dat ik met meer dan één blush ga terugkomen. I just love it sooo much !

Fix +
 De Fix + wil ik ook al erg lang maar ik heb nog mijn Body Shop Vitamin E spray om op te maken, daarom wacht ik er nog ff mee.
Mineralized Skinfinish

Alpha Girl Beauty Powder
 Dit is een beauty powder uit de Fashion Flower LE. Deze is bij ons niet uit gekomen, ik hoop hem in de VS nog te kunnen scoren. Ik vind het echt een leuke girly kleur.
Bows and Curtseys E/S
 Deze oogschaduw komt ook uit de Fashion Flower collectie
Studio Careblend Pressed Powder
 Mijn Clinique poeder is op, het ideale moment om eens een mac poedertje te proberen !

Strobe Cream
 De welbekende Strobe Cream kan gemengd worden met foundation of gewoon op het gezicht worden aangebracht onder de foundation ( of zonder foundation natuurlijk). Het zou een mooie glow geven.
Mineralize Blush
Ik heb al een Mineralize Blush in Gentle en ik vind hem zoo leuk dat ik er zeker nog eentje wil. Ze geven echt een mooie glow.


Naast deze waslijst zijn er nog de eyeshadows en lipproducten, maar dat zijn dingen die ik in real time moet zien. Ik heb er niet meteen op mijn wishlist staan maar ik ben er zeker van dat ik wel mijn gading zal vinden. Ik wil alleszinds een nude en lekker roze kleurtje van lipstick scoren.

Nu, de kans dat ik met al deze dingen thuiskom is wel miniem. Ik ga een klein fortuin kwijt zijn denk ik :d ! En dan ben ik nog niet begonnen aan mijn Urban Decay en Benefit wishlist, om nog maar te zwijgen van alle andere leuke dingen die ze in de VS hebben die wij niet hebben ! Jullie mogen je alleszinds aan a whole lot of shoppingposts verwachten als ik op reis ben.


Maaar, on that note, jullie hebben zeker al gehoord van de Estee Lauder Company Store ? Dat is een soort outlet hier in België met alle merken onder de EL groep, waar er een deukje in zit of zo.. Ik ben er zelf nog nooit geweest maar het is naar het schijnt beauty heaven !
Welnu, in de VS heeft EL ook zulke company stores, maar die noemen dan Cosmetics Company Outlet. En laat er nu net eentje zijn in Las Vegas, de laatste stop op mijn reis. Dus voor ik de MAC store bestorm, ga ik eerst eens daar rondneuzen, want je kan er toch echt een serieus prijsvoordeel doen. Ondertussen laat ik le boyfriend achter in het casino om al het geld dat ik ga uitgeven, terug te winnen, haha :d !
Het zal waarschijnlijk moeilijk worden om 3 weken niets te kopen, tot ik in Las Vegas ben. Maar als ik iets zie dat ik echt wil hebben, koop ik het gewoon natuurlijk. Je kent dat wel he, van die situaties waarbij je twijfelt, niet koopt en dan achteraf er spijt van hebt.. Happens to me all the time :d !


Jippiee, nog vier weken en ik ben in shoppingwalhalla ! Aaah kan echt niet meer wachten !!
Mes excuses voor het enthousiasme, in de examenperiode ben je met alles blij :d !

5 opmerkingen:

  1. Wow, je moet wel een groot budget hebben als je altijd met zoveel MAC spullen buiten de winkel komt.. Of ga je er altijd over? :p

    BeantwoordenVerwijderen
  2. @ Aya : Nee hoor, ik kom nooit met zoveel spullen tegelijk buiten :d ! Ik zou helemaal geruïneerd zijn, hihi. A girl can dream, right ;-)

    BeantwoordenVerwijderen