dinsdag 9 augustus 2011

Urban Decay aankoopjes

Ik was vastbesloten om in de VS het UD Naked Palette te vinden & thank god I did ! 
We hebben er een Sephora of vijf voor moeten aflopen, en op het einde van de reis was het dan zo ver. In de Meadows Mall Las Vegas vond ik hem eindelijk. Meer nog, er stonden er nog een stuk of twintig. Ik vond hem zodanig mooi, ik had er bijna twee mee gedaan  ! Maar gelukkig protesteerde de portemonnee.


Voor het Naked Palette betaalde ik 52 $ ( 48 plus tax), dat is omgerekend 36 euro. Best wel goedkoop vind ik. Volgens mij is hij in Nederland 50 euro, maar dat ben ik niet helemaal zeker. Hij is werkelijk prachtig ! Ik ben er helemaal gek van. In Las Vegas heb ik hem elke dag gebruikt. Hij is ideaal voor een neutrale look of om een zwaardere look te maken voor 's avonds.
Ik maak nog eens een afzonderlijke post met swatches, omdat ie zooooo mooi is ! Hoor mij hier bezig over een oogschaduwpalette zeg. Mijn vriend verklaart mij gek als hij mij bezig hoort.


Aanvankelijk dacht ik : naah dat hoef ik niet, waarom is iedereen daar nu zo gek van ? Maar wanneer ik hem zag in real life was ik toch verkocht. Het enige wat ik mis is een matte donkerbruine kleur. Maar overigens is ie perfect ! 


Voorts zit er een Primer Potion in en een Shader Brush. Leuk dat dat er bij zit vind ik, geeft het zo net dat extra beetje.


Voor ik aan mijn Naked Palette ben geraakt, kocht ik in San Francisco het Rollergirl Palette van UD. Deze bevat drie neutrale kleuren en een felroze. Ik heb er totaal niet op gelet dat Darkhorse ook in het Naked Palette zat, dus nu heb ik hem dubbel. Maar ach ! 
Ik zag hem al een tijdje geleden  op Temptalia eens en ik wist dat ik hem moést hebben. Al was het maar voor de leuke naam en het schattige doosje ! 
Ook deze heb ik veelvuldig gebruikt op reis en ik ben er erg blij mee ! In het Rollergirl Palette zat ook nog een 24/7 glide-on pencil in de kleur Whiskey, een bruine kleur. Ik heb hem ook al veel gebruikt en vind hem heel goed ! Nu ik er aan denk, zat er ook nog een felroze mini lipgloss bij. Die heb ik nog niet uitgeprobeerd maar ie is wel supercute !

Dit zijn overigens mijn eerste UD producten en ik ben er alvast heel erg tevreden mee ! 

Verder kocht ik ook nog een 24/7 glide-on pencil in de kleur Rockstar. Dit is een donkerpaarse kleur. Ook hier ben ik heel tevreden van.Stiekem staat ook nog het 15 year Anniversary Palette van UD op mijn wishlist. Hij kwam net uit toen ik in San Francisco was maar hij was nergens te bespeuren. Waarschijnlijk kwam hij pas later in de winkels en was hij eerst online beschikbaar. Hopelijk komen ze ook naar Nederland en Frankrijk.  Of misschien is ie er al ? Ooo waarom hebben wij Belgjes geen Sephora !

Zo, een korte post vandaag, ter compensatie van de lange van gisteren ! 
Morgen meer over San Francisco en de natuur in de VS.

5 opmerkingen:

 1. Ben ook dol op het Naked Palette! En dat nieuwe paletje van hun verjaardag wil ik eigenlijk ook wel (hoewel ik denk dat dat ook altijd uitverkocht zal zijn).

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuke aankoopjes! Van dat Naked palette ga je geen spijt krijgen! :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Inderdaad; een Sephora met volledige UD lijn is gewoon een must in België! Nu heb je Naked ook, super!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Mooie aankoopjes!!! Ik moet dringend mijn eerste urban decay item aankopen :p

  BeantwoordenVerwijderen