zaterdag 6 augustus 2011

Victoria's Secret

Tussen mijn reisverslagjes door laat ik jullie zien wat ik gekocht heb in de VS en vandaag zijn dat de heerlijke bodylotions van Victoria's Secret.


Iedereen kent Victoria's Secret wel van de sexy reclamecampagnes met schoonheden als Candice Swaenepoel, Adriana Lima, Miranda Kerr... 
Ik was dan ook benieuwd naar de lingerie daar, hoewel ik niet echt van plan was daar iets te kopen. Ik heb al genoeg liggen :d.
Tot mijn grote teleurstelling vond ik de lingerie nogal trashy. Veel roze en zebrastrepen, felle kleuren en grote prints, big fat letters op het ondergoed.. Ik weet helaas geen prijzen meer maar ik herinner me nog iets à la 3 onderbroekjes voor 25 $, wat niet zoveel is.


Maaaarr, Victoria's Secret heeft ook een beauty department. Dat was iets wat ik niet wist. Je kan je dan ook wel inbeelden hoe happy ik was om dat te zien. 
Naar de make up heb ik eigenlijk niet echt gekeken. Ik zag niet veel wat me aansprak, plus ik vond het wel een tikkeltje duur om van Victoria's Secret te zijn.  Wat wel heel erg leuk was, zijn de vele bodylotions, bodymists, scrubs ... Noem maar op. Hele muren vol met allemaal kleurige en fleurige flessen. En er liep net een actie waarbij het 5 flessen voor 30$ was. Dat was een offer I couldn't refuse ! Omgerekend komt dit op een 21 euro neer, wat bijzonder weinig is voor 5 full size flessen. Ware het niet dat ik moest rekening houden met de gewichtslimiet op het vliegtuig, ik had gans mijn koffer volgestoken ! Normaal ben ik niet zo van de bloemige en fruitige geuren maar ik ben hier volledig gek van geworden ! En ze hebben ook allemaal van die leuke namen als Sheer Love, Coconut Passion, Secret Charm, Endless Love, Pear Glacé, Wild Scarlet, Amber Romance... Ik denk dat er een tien à twaalf geuren zijn. Allen zijn ze beschikbaar in body mist, body lotion, body wash, scrub en body butter. Ze zijn werkelijk heerlijk ! 


Ik kocht er vijf. Mijn vriend werd alweer een beetje ongeduldig dus ik koos er snel een paar uit in de winkel.
Ten eerste een Sheer love body lotion en scrub. Deze bevat white cotton en pink lily.

Dan heb ik ook nog een Coconut Passion fragrance mist. Guess what, it contains Coconut :d !
De andere twee bodylotions zijn Endless Love, die apple blossom en ylang ylang bevat en Secret Charm heeft honeysuckle & yasmin als hoofdingrediënten. 

De verpakking vind ik ook geweldig. Lekker fleurig in verschillende kleuren. Ze passen goed in mn kamer. Ik heb er drie op mn nachtkastje gezet en twee op mijn schouw. 


Ik kan hier echt niet enthousiast genoeg over zijn ! Zoo'n leuke verpakking, heerlijke geuren, verschillende keuzes en niet duur. Wat wil een mens nog meer ? Het enige wat jammer is : Victoria's Secret bestaat enkel in de VS en hun online shop verzendt ook enkel binnen de VS. Maaarr, er is goed nieuws ! Volgend jaar opent er een store in Londen en the fun part : op de Eurostar geldt geen gewichtslimiet :d ! hihi! 

Een laatste opmerking nog. De verkoopsters zijn bijzonder vriendelijk en staan meteen te huppelen om je te helpen. Soms misschien zelfs een beetje te snel, maar ach, ze bedoelen het toch goed ;-)
Kijk zelf maar eens een kijken op deze website om de verschillende soorten te ontdekken.

Wat vinden jullie ?

xoxo

6 opmerkingen:

 1. Ik ben altijd erg benieuwd geweest naar de VS beauty spullen, en nu dankzij jouw artikel nog meer! Leuk geschreven :D

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Zo mooi allemaal, de namen klinken veelbelovend! En de aanbieding was echt wel de moeite. Wil zeker eens bij VS binnenstappen als ik dan nog eens in Londen ben!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Jealous!!!
  Ze hebben er zo leuke spullen, klinken heerlijk!!!
  Je hebt gelijk dat je je koffer hebt volgestoken :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Inderdaad leuke namen en leuke verpakking! (volgende keer je vriend maar in een cafe op de hoek droppen :))

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hej meiden,
  Leuke site, maar je kan ook eens kijken op www.victorias-secrets.nl

  BeantwoordenVerwijderen