dinsdag 11 oktober 2011

Bobbi Brown corrector & concealer
Iedereen onder jullie kent ongetwijfeld het make up merk Bobbi Brown. De typische strakke zwarte verpakkingen en heel neutrale kleuren allemaal. BB staat er om gekend om de vrouw ' au naturel' mooier te maken en dat doet ze met eenvoudige kleuren zonder dat het ooit téveel is.
Iets waar BB erg ook erg om gekend is : camouflage !
Inderdaad, de foundations en concealers van Bobbi Brown mogen gerust holy grails genoemd worden. Zelf heb ik ondertussen al twee concealers/correctors versleten en ik ben fan ! Daarom vandaag een korte review hier over.


Als eerste kocht ik in juli een ' Creamy concealer kit' in de kleur Warm Ivory. Ik kocht hem in de EL Company Store in Napa dus ie was wel wat goedkoper dan gebruikelijk. Full price kost deze 33 euro, best wel veel vind ik !
Maar, het is zijn geld meer dan waard ! Deze concealer bedekt goed mijn donkere kringen en blijft mooi zitten. Naast de creamy concealer zit ook een poeder om de concealer te setten. Ik gebruik het zelden en vind het voor mij persoonlijk geen meerwaarde bieden maar misschien is hij voor sommigen wel handig !
De verpakking is een ovaal zwart doosje met de typische strakke BB belettering. Binnenin zit een spiegeltje, altijd handig natuurlijk.
Uiteindelijk krijg je best wel veel waar voor je geld, maar het blijft een groot bedrag vind ik voor een concealer. Toch zeker de moeite waard om eens uit te proberen !


Nu, omdat hij bijna op was ging ik onlangs een nieuwe kopen maar dan zonder dat poeder want ik gebruik het toch niet. Nu wist ik de naam niet meer van de kleur en de verkoopster begreep niet goed wat ik wilde ( het was in Lille, mijn Frans is nochtans zo slecht niet). Ik vroeg een concealer om mijn donkere kringen te verbergen, heb er zelfs naar gewezen en toen vroeg ze welke kleur ik moest hebben? Nou toen dacht ik bij mezelf : is dat niet jouw taak om dat uit te zoeken ? Uiteindelijk heeft ze mij daar wat in mijn handen gedraaid en het bleek de kleur Light Bisque te zijn. Eerst dacht ik bij mezelf : ohnee, wat moet ik daar nu mee, met roze ben ik niets. Maar uiteindelijk bleek het nog een goeie koop geweest te zijn want nu doe ik eerst die roze op, om het blauwe te neutraliseren en daarna doe ik er de creamy concealer op en dat werkt uitstekend ! Ik heb ook altijd de indruk dat het er echt lichter en frisser uitziet onder mijn ogen op die manier. 
Deze  'Corrector' kostte mij 26 euro, again nogal pricy maar again, zijn geld wel waard.

Toch geef ik mijn zoektocht naar goedkopere alternatieven niet op want helaas ben ik ook nog een student dus om zo altijd ff 30 euro hier en 25 euro daar uit te geven aan concealer, je snapt het wel ;-)
Oja, op de site van Bobbi Brown kan je zien welke kleuren concealer en corrector bij elkaar gaan en blijkbaar zijn de mijne een match, hoera !Een Bobbi Brown counter vind je in de Galeries Lafayette te Lille en binnenkort bij Cosmeticary in Brussel !

6 opmerkingen:

 1. Ik wil deze ook aanschaffen als mijn Laura Mercier concealer op is! Lijkt me super!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ahh wat handig, thx voor de review want ik heb mijne nog dicht in de kast liggen (wil eerst mn mac potje opmaken). Een schande dat die vrouw in Lille aan je vroeg welke kleur je moest, ik werd in Maastricht echt 15 min op een stoel gezet en er werd samen met me naar de perfecte kleur gezocht. De corrector heb ik daar ook mogen proberen en die vond ik eigenlijk ook wel goed idd

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ooh, hier ben ik echt superbenieuwd naar!
  Ik denk dat ik voor het duo(doosje) ga ;D

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Haha binenkort komt er bij mij ook een review van deze producten! Ben er ook echt blij mee.. maar blijf natuurlijk ook zoeken naar goedkopere alternatieven =D

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Speciale service daar in Lille :) De all about eyes concealer van Clinique is ook erg goed !

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik ben al lang benieuwd naar de concealer van Bobbi Brown, heb er al zoveel goeds over gelezen, ik wil hem ook!!!

  BeantwoordenVerwijderen