zondag 9 oktober 2011

Estée Lauder Hydrationist Moisturizer


Deze morgen was ik mij aan het opmaken en ik kwam tot de vaststelling dat ik nog nooit had geschreven over mijn favoriete moisturizer ever, de Estée Lauder Hydrationist. Voluit de Hydrationist Maximum Moisture Creme. 
Ik kocht hem ergens in mei en nu hij bijna aan zijn einde is werd het wel eens tijd om mijn mening hierover te geven. En dat is eigenlijk  gemakkelijk, het is de beste dagcrème die ik al heb gehad !

In het kort : Ik krijg er een glowy huid van, hij trekt snel in, plakt niet en ruikt neutraal dus daar ook geen last mee.
Het potje op zich straalt de typische Estée Lauder luxe uit met een gouden dop en chique blauwe verpakking. Het is ook een stevig potje want ik heb hem al een paar keer laten vallen en er zat enkel een deuk in het deksel :d ! Yes, I'm clumsy like that !
De afgelopen twee weken had ik hem niet mee op kot en ik merkte meteen dat ik een minder ' stralende ' huid had. Sinds ik vrijdag heb terug gebruik merk ik meteen het verschil weer.

Ik kocht de Hydrationist indertijd in een verpakking met een paar miniaturen in zoals de Advanced Night Repair Serum en de bijhorende oogcrème, er zat ook een mini Pore Minimizing Skin Refinisher in. Daarnaast zat een behoorlijk grote tube van de Splash Away Foaming Cleanser in, ook een van mijn favoriete producten en dit alles kostte mij in totaal  50 euro, met korting in de parfumerie nog 40 euro dacht ik. Dat is helemaal niet veel voor al de spullen die je er bij krijgt. Het is niet die op bovenstaande foto maar zo heb je een idee ervan.
Wanneer je de Hydrationist op zichzelf koopt kost ie ook 50 euro zonder korting dus het heeft zijn voordelen om zo'n grote doos met allerlei extra's in te kopen. Met die mini's doe ik al ongelofelijk lang ook ! Oh en er zat ook een giant toilettas bij, iets wat altijd van pas komt.
Zo'n sets zijn niet altijd te verkrijgen in de parfumerie maar ik zie ze regelmatig wel eens staan dus als je er naar op zoek bent kan je het altijd even vragen.Ik zou de Hydrationist zéker opnieuw kopen, hij is perfect voor de zomer, heel licht en houdt naar mijn mening ook mijn foundation beter op zijn plaats. De crème is lekker licht en luchtig !
Voor de winter kan hij voor sommige mensen misschien iets te licht zijn. Ik denk dat ik zelf hem ga afwisselen met een rijkere crème, hij is veel te fijn om niet te gebruiken !
De prijs kan eventueel sommigen afschrikken maar je hebt er zodanig weinig van nodig dat je er minstens een half jaar mee doet. 

Te koop in alle parfumerieën

6 opmerkingen:

 1. Dit klinkt fantastisch, maar auw die prijs! Misschien een keertje in zo'n 'testkit' dan.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. LOVE Estée Lauder! Dit was mijn eerste dagcrème (hij heette toen nog Hydra Complete) en ik gebruik hem nu nog steeds. Dikke aanrader! Estée Lauder geeft regelmatig extra goodies bij een aankoop, dat is echt fijn.
  Hydrationist bestaat trouwens ook voor een droge huid, die is iets dikker van structuur.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik vind de prijs best ok voor al de productjes die in de doos zitten!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Heey ik heb je getagd! Je hebt iets gewonnen ;) kom je ff een kijkje nemen! (btw bedoel dit niet as spam!)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Lijkt me een heerlijk product, al zou ik persoonlijk het geld er niet aan uitgeven. Ik heb een vrij makkelijke huid, dus zulke dure producten zijn voor mij niet nodig.. Maar leuk voor je dat je zo tevreden bent!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. KLinkt een superproducten, ben ik best benieuwd naar hoor!!

  BeantwoordenVerwijderen