donderdag 6 oktober 2011

Catrice Made To Stay e/sIn de vorige LE collectie van Catrice, Modern Muse zaten ook een viertal leuke nieuwe oogschaduwen. Deze heten de Made to Stay Longlasting Eyeshadows en komen vanaf nu in de permanente collectie.
Ik heb er zelf twee gekocht en ben er alvast heel tevreden mee.


In de eerste plaats de verpakking : een mooi en stevig glazen potje met een schroefdekseltje. Niet veel op aan te merken eigenlijk. Ze doen me denken aan de Illusions d' Ombre van Chanel, die ik desperately allemaal wil trouwens ! Deze van Catrice zijn gelukkig wat meer budgetproof !Ik heb een donkergroene kleur ' Metall of Honor' en een meer zilver-ish kleur in ' Lord of the Blings'. Leuke namen he !
De groene heb ik al wat vaker gebruikt, het is zelfs een van mijn favorieten geworden. Ik kan er echt zo'n lekker donkere ooglook mee maken, enkel nog wat highlighter op het wenkbrauwbot en ik ben er mee klaar !
De zilverige kleur is misschien wel een heel klein beetje een miskoop geweest gezien ik niet goed weet wat ik er mee moet aanvangen. Het is een mooie kleur maar toch moeilijk te combineren. Ik gebruik hem af en toe in mijn binnenste ooghoek om daar de boel wat op te lichten ;-)De pigmentatie is alleszinds dik in orde, met één veeg heb je al een mooie kleur.
Ik ben erg blij met mijn aankoopjes, het is eens wat anders dan poeder oogschaduw.
En ja, ik wil heel graag nog eens zo'n mooie Illusions d' Ombre van Chanel, just because they're so pretty !
bron : Temptalia


Catrice Made to Stay e/s +- 3,5 euro bij het Kruidvat.

4 opmerkingen:

  1. Deze lijken me ook erg leuk! En ja, die van Chanel zit ik ook te lemmen... :)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Je kan de zilveren gebruiken samen met een grijze oogschaduw of eventueel een taupe of donkerpaarse, ook erg mooi!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ik zou deze ook moeten proberen eigenlijk als painpot fan ;) x

    BeantwoordenVerwijderen