vrijdag 7 oktober 2011

Kiko Luscious Cream LipstickIn Lille kocht ik twee lipsticks bij Kiko en daarvan toon ik jullie vandaag eentje.


De verpakking allereerst vind ik best wel mooi. Een strak kartonnen doosje met helaas geen naam op, wel nummers. Een blik op de website van Kiko leert me dat er wel namen zijn voor de producten. Deze lipstick heet Rosa Antico ( nr 506). Jammer dat de namen niet op de verpakking staan.
De huls van de lipstick zelf is een soort holografisch plastiek, heb er geen idee van welke benaming daarvoor heerst:d !
Je moet bovenaan de huls duwen zodat de lipstick tevoorschijn komt. Handig vind ik, zo ben je nooit het bovenste stuk van de huls kwijt ( it has happened before ).Het is allezinds stevig materiaal, always a good thing! 

Er zijn verschillende finishes beschikbaar voor de lipsticks waaronder deze die een Luscious Cream Lipstick is. De andere die ik heb is een Velvet Mat en dan zijn er ook nog de shimmery lipsticks etc.. Best wel een uitgebreid aanbod daar bij Kiko.


De kleur Rosa Antico is een donker nude bruin. Ik draag hem best wel vaak sinds ik heb hem gekocht. De kleur blijft lang zitten, ook na een drankje en wanneer hij uiteindelijk toch is verdwenen blijft er toch een stain achter op mijn lippen. 
me wearing the lipstick


The best part ? Ze kosten maar 6,90 euro ! Dat is echt geen geld voor zo'n super lipsticks ! 
Alles er aan klopt, verpakking, kwaliteit, de kleur, it's all there !
Kiko heeft mijn aandacht getrokken en ik ga zeker nog eens terug om wat meer te shoppen daar.

Je vindt een Kiko winkel in Lille, voor andere verkooppunten, check zeker de website
3 opmerkingen:

  1. ik vind kiko echt zo'n mooie en leuke winkel hé :D

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Mooi kleurtje, ben best wel benieuwd naar Kiko producten!

    BeantwoordenVerwijderen