zaterdag 22 oktober 2011

Monistat Chafing GelSommigen onder jullie kennen misschien Marlena van Make up Geek. Zij is een make up artist en post altijd de meest geweldige looks, zeker en vast de moeite om eens te gaan kijken. Nu, in haar top tien lijst van best drugstore finds stond de Monistat Chafing Gel die zij gebruikt als gezichtsprimer. 
De chafing gel is eigenlijk meer bedoeld om te gebruiken in de meer intieme zones, don't ask how of op wat je dat zou smeren, maar dat is dan weer een ander probleem :d !
Toen ik in de Walmart stond, zag ik deze staan en nam hem mee, voor vijf dollar kan je niet veel missen. Ondertussen heb ik hem al een tijdje gebruikt en vond het dan ook tijd om eens mijn mening te uiten hier over.


De tube is nogal very drugstore-ish, er is niets bijzonders aan. Wél gemakkelijk terug te vinden in mijn bakje, dat is nog al eens wat anders dan de kleine tube van de Clinique primer die ik anders gebruik. Ik ben er altijd naar op zoek !

bron foto : http://pinkboxmakeup.blogspot.com

Het product zelf is een doorzichtige materie, zoals de meeste primers. Hij is behoorlijk dik en eigenlijk neem ik altijd best veel in vergelijking met die van Clinique. Ik heb ook altijd de indruk dat ik minder zuinig ben met drugstore producten maar tegelijk heb je er soms gewoon méér van nodig voor hetzelfde effect van een duurder product. Snap je ?
Eenmaal aangebracht wordt mijn huid heel zacht en smooth. Daarna kan ik gewoon mijn make up opbrengen. 
Over de houdbaarheid van mijn make up met deze primer er onder is prima, niets op aan te merken. Mijn make up zit er nog goed op aan het einde van de dag. Maar, naar mijn mening is mijn Clinique primer net nog dat tikkeltje beter en is mn make up net iets langer houdbaar daarmee. I guess I'm spoiled like that want die van Clinique is écht goed ;-) !


All in all een prima product, je hoeft er niet voor naar ebay te hollen maar als je eens in de States bent en je ziet hem, neem hem gerust eens mee om te testen want voor die vijf dollar krijg je een grote tube primer die gewoon goed zijn werk doet.
Ik vind het wel grappig dat een product die helemaal niet wordt gepromoot voor het gezicht, on the contrary, een andere functie heeft gekregen. Ik ben blij dat ik deze heb ontdekt, als ik nog eens ga neem ik er zeker nog eens een paar mee. Alleen al omdat ie zo lekker goedkoop is !

Hebben jullie leuke plannen voor het weekend ? Het ziet er alvast een mooie dag uit ! En somehow heb ik nu toch zin in ' winter in Paris' ...7 opmerkingen:

 1. nog nooit van dit product gehoord, ik volg marlena ook al jaren. en vind haar filmpjes altijd geweldig. en wat een mooie meid is zij toch! nu vraag ik me toch wel af voor wat dit product dan eigenlijk wel bestemd is :D

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wel grappig :) Ik vraag me af hoe ze ooit op het idee gekomen is om zo'n product op haar gezicht te gebruiken.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat werkt dat werkt, maar vraag me ook wel af hoe je het bedenkt om zoiets op je gezicht te smeren. Aan de andere kant is zo'n product als het goed is het meest mild van alle verzorgingsproducten, omdat zulke producten vaak meer kwaad dan goed doen en overbodig zijn.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wel, het ziet er wel primer-achtig uit :)
  En 5 dollar is natuurlijk goed te doen, het zal iets zijn om op de lijst te zetten voor als ik ooit in de VS geraak!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Klinkt inderdaad wel om eens uit te proberen als ik de kans krijg, maar nu ben ik toch benieuwder geworden naar die van clinique :p

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat grappig dat het product eigenlijk ergens voor bedoeld is. Maar dat het toch werkt!

  BeantwoordenVerwijderen